Ρεθυμνο – Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Επειδή μένουν ακόμα 2 ημέρες μέχρι την ημερομηνία λήξης για την υποβολή αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να προχωρήσουν στην υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης μέχρι την Παρασκευή 31.05.2019.

«Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας, καθώς έως σήμερα έχουν υποβληθεί συνολικά  518 αιτήσεις εκ των οποίων οι 327 αφορούν νήπια και οι υπόλοιπες 191 βρέφη.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται απευθείας στον σύνδεσμο https://rethimno.aitiseispoliton.gr/#/ ή εναλλακτικά θα μπείτε στην εφαρμογή από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνης (https://www.rethymno.gr/).

Επίσης ενημερώνουμε  τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι η υποβολή αιτήσεων για το ΕΣΠΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, θα ξεκινήσει στις αρχές του μήνα Ιουνίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του μηνός Ιουλίου 2019. Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να ελέγχουν την ιστοσελίδα https://www.eetaa.gr/ προκειμένου να ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων στο ΕΣΠΑ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize