Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Ρέθυμνο ΚΙΝΑΛ – Σε εκλογική ετοιμότητα η παράταξη – Σθεναρή αντιπολίτευση, χωρίς συστράτευση

Ρέθυμνο ΚΙΝΑΛ – Σε εκλογική ετοιμότητα η παράταξη – Σθεναρή αντιπολίτευση, χωρίς συστράτευση

Με τον Κώστα Σκανδαλίδη ως κεντρικό ομιλητή η ανοιχτή συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο, να τονίζει ότι η παράταξη θα ασκήσει σθεναρή αντιπολίτευση, χωρίς συστράτευση με κάποια άλλη παράταξη και με προοδευτικό πρόσημο για την πορεία της χώρας.

Θα στηρίξει ωστόσο, τυχόν πολιτικές που συνάδουν με αυτές του ΚΙΝΑΛ, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι η ενίσχυση της παράταξης που έβγαλε από την τρίτη θέση την Χρυσή Αυγή.

Το ΚΙΝΑΛ διατήρησε τη δύναμή του στην αυτοδιοίκηση, εκλέγοντας 90 δημάρχους πανελλαδικά και έτσι θα πορευθεί στις επικείμενες, εθνικές εκλογές, διεμήνυσε από το Ρέθυμνο ο Κώστας Σκανδαλίδης, σε ανοιχτή εκδήλωση του κινήματος στο Επιμελητήριο.

Σίγουρα τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ δεν είναι για να θριαμβολογεί κάποιος, ωστόσο η παράταξη έμεινε όρθια, εξοβέλισε την Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση, αυτή του ρυθμιστή και έχει ως στόχο διψήφια ποσοστά πανελλαδικά, κάτι που θεωρείται σίγουρο για το Ρέθυμνο.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, με περιπαικτική διάθεση ανέφερε, ότι δεν θα πάνε πουθενά, στην Ελλάδα θα μείνουν… εννοώντας ότι δε θα συνταχθούν με κάποια παράταξη ωε δεκανίκι της, ανεξαρτήτως αποτελέσματος της κάλπης της 7ης Ιουλίου.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το ΚΙΝΑΛ με «δομική αντιπολίτευση», θα στηρίξει τις πολιτικές που ταιριάζουν με τα χνώτα του και έχουν προοδευτικό για την χώρα, πρόσημο.

κάμερα: Γιάννης Ράλλης

cretedoc.gr

Check Also

Ρέθυμνο – Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου και απερχόμενου Διευθυντή Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου στην Αντιπεριφερειάρχη

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκε σήμερα ο νέος Διευθυντής του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize