Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Κάλεσμα σε κινητοποίηση συνταξιούχων

Ρέθυμνο – Κάλεσμα σε κινητοποίηση συνταξιούχων

Από τον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Ηρακλείου

Συνάδελφοι

Για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από τις αντεργατικές – αντισυνταξιουχικές πολιτικές και τα όσα έρχονται, οργανωνόμαστε και διεκδικούμε. Στοχεύουν στην περεταίρω φτωχοποίηση μας.

Οι συνταξιούχοι όλης της χώρας κινητοποιούνται. Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί στις συντάξεις, υγεία, κοινωνικές παροχές, δικαιώματα, που είναι πληρωμένα σε όλο μας τον εργασιακό βίο, αλλά και σήμερα πληρώνουμε. Δεν τα χρωστάμε σε κανέναν δανειστή.

Να δοθούν άμεσα αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις. Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων. Όχι στη μείωση του αφορολόγητου. Άμεση απόδοση των πληρωμένων δώρων μας. Ανακεφαλαιοποίηση των Ταμείων μας. Άμεση καταβολή των συντάξεων και επανέκδοση των εκκαθαριστικών. Άμεση κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης. Αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Σύνδεσμος μας συμμετέχει μαζί με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις της Κρήτης στην παγκρήτια κινητοποίηση στο Ρέθυμνο, την Παρασκευή 11-10-2019 και ώρα 11:00 πμ στην πλατεία 4 Μαρτύρων. Να είμαστε όλοι εκεί.

Δωρεάν λεωφορεία θα ξεκινήσουν από το άγαλμα Βενιζέλου την Παρασκευή στις 9:00 πμ.

Δηλώστε συμμετοχή κάθε μέρα 10:00-13:00 στο 6972223447.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize