Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Ρέθυμνο – Ημερήσια εκδρομή για την τρίτη ηλικία

Ρέθυμνο – Ημερήσια εκδρομή για την τρίτη ηλικία

Η Διοίκηση του Σωματείου μας στα πλαίσια του γιορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας διοργανώνει εκδήλωση τιμής στους ηλικιωμένους την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019 σύμφωνα με το παρακάτω Πρόγραμμα:

 

ΤΡΙΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019:

Ώρα 8 π.μ. αναχώρηση λεωφορείων από Μαρίνα Ρεθύμνου, άφιξη στην Ι.Μ. Αρκαδίου, λειτουργία αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό της Μονής, επίσκεψη στους χώρους του Μοναστηριού και στη συνέχεια αναχώρηση για Ελεύθερνα.

Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελεύθερνας (έχουμε ζητήσει δωρεάν είσοδο και ξενάγηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και περιμένουμε την απάντηση), γεύμα  στην Ταβέρνα Πανόραμα και στη συνέχεια επιστροφή.

Ώρα 5 μ.μ.  άφιξη στο Ρέθυμνο.

Η συμμετοχή ορίστηκε στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει την μετακίνηση και γεύμα με πλήρες μενού.

 

Δηλώσεις συμμετοχής κάθε εργάσιμη μέρα, ώρες 10-12 στο Γραφείο του Σωματείου ή στα τηλέφωνα,  2831022332, 2831026767 μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ώρα 12.00 μεσημέρι.

 

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαρία Λιονή και τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ρεθύμνου που διαθέτουν τα λεωφορεία για να  πραγματοποιήσουμε  την εκδήλωση.

 

 

Check Also

«Τα μνημεία στην Ελεύθερνα, και τα παλαιοχριστιανικά και τα ρωμαϊκά και της ομηρικής Ορθής Πέτρας, να ενωθούν σε διαδρομές»

ΑΠΕ - ΜΠΕ Δυο παλαιοχριστιανικές βασιλικές με θαυμάσια ψηφιδωτά δάπεδα (στη μία βρέθηκε και επιγραφή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize