Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Ρέθυμνο – Η ΚΙΝΛΕΡ ενημερώνει σχετικά με την εγγραφή των μελών και τις συνδρομές

Ρέθυμνο – Η ΚΙΝΛΕΡ ενημερώνει σχετικά με την εγγραφή των μελών και τις συνδρομές

Προς τα Μέλη μας και τις Φίλες/Φίλους της Λέσχης μας

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα για να γίνουν καλύτερα κατανοητά.

Μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Ρεθύμνου νοούνται όσες/όσοι έχουν καταθέσει το συμβολικό ποσό συνδρομής των 10€.’Οσες/όσοι εγγράφηκαν ως μέλη στο Face Book ή μας έδωσαν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση για ενημέρωση των δράσεων μας, δεν θεωρούνται μέλη.

Αυτή την στιγμή, τα εγγεγραμμένα Μέλη – Συνδρομητές έχουν φθάσει τα 126, τα μέλη του fb τα 406, ενώ τα ενημερωτικά μας δελτία (e-mail) αποστέλλονται σε 552 παραλήπτες.

Τα Μέλη μας που έχουν πληρώσει την συνδρομή τους, πέρα από την χαρά που μας δίνουν αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες μας, μας ενισχύουν οικονομικά -έστω με αυτό το συμβολικό ποσό-, έχουν το όφελος να πληρώνουν μειωμένη τιμή εισιτηρίου. Το ίδιο συμβαίνει και με τους χορηγούς μας.

Η συνδρομή που κατέβαλλαν τα Μέλη μας μέχρι τώρα ήταν ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ. Αυτό συνέβαινε επειδή προβάλλουμε 2 μήνες προς το τέλος κάθε χρονιάς (Νοέμβριο & Δεκέμβριο) και 4 μήνες της επόμενης χρονιάς (Ιανουάριο έως τέλος Απριλίου). Αυτός ήταν και ο λόγος που στο καρτελάκι του συνδρομητή-μέλους αναγραφόταν «περίοδος 2018-2019».

Από ότι αποδείχτηκε αυτό δημιουργούσε σύγχυση, καθώς άλλοι νόμιζαν πως η συνδρομή τους ισχύει για 2 χρόνια, άλλοι πως πλήρωσαν για όλο το 2019, και αναρωτιόντουσαν γιατί πρέπει να ανανεώσουν την συνδρομή τους κάθε Απρίλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο για αποφυγή αυτών των συγχύσεων, αποφάσισε πως από την επόμενη προβολή στις 24 Μαρτίου, όσοι εγγράφονται ως μέλη και πληρώνουν την συνδρομή τους, να θεωρούνται μέλη για όλο το 2019. Όσοι δε είχαν εγγραφεί πριν από αυτή την ημερομηνία, θα ανανεώσουν την συνδρομή τους τον Ιανουάριο 2020. Δηλαδή από εδώ και πέρα η συνδρομή θα είναι ΕΤΗΣΙΑ.

Μία άλλη απόφαση μας για διευκόλυνση των συνδρομητών και των χορηγών, προσεχώς στην ιστοσελίδα μας (www.kinler.gr) θα υπάρχει μία «φόρμα» για συμπλήρωση ονόματος επωνύμου, τηλεφώνου, ηλεκτρονικής διεύθυνσης και ποσού κατά βούληση, επειδή ορισμένοι συνδρομητές μας έχουν την ευγενή καλοσύνη να πληρώνουν περισσότερα από τα 10 € προς ενίσχηση της Λέσχης μας (υπάρχουν προβολές με ελεύθερη είσοδο παρόλο που έχουν κάποιο κόστος). Οι καταθέσεις θα γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί η Λέσχη μας στην Εθνική Τράπεζα.

Αυτό επιπλέον θα διευκολύνει και όσες/όσους θέλουν να ανανεώσουν ή να εγγραφούν ως νέα μέλη πριν τον Ιανουάριο του 2020 (π.χ. την περίοδο του καλοκαιριού που δεν γίνονται προβολές). Θα ενημερωθείτε όταν η διαδικασία στην ιστοσελίδα μας είναι έτοιμη.

Και κάτι τελευταίο. Για να μπορούμε να εισπράττουμε το σωστό αντίτιμο εισιτηρίου, θερμή ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τα Μέλη –  Συνδρομητές μας: να επιδεικνύουν την κάρτα μέλους επειδή είναι πλέον δύσκολο να θυμάται όποιος εκδίδει τα εισιτήρια 126 άτομα. Αυτό ισχύει και για όσες/όσους προσφέρουμε την δυνατότητα πληρωμής μειωμένου εισιτηρίου (εκπαιδευτικούς, φοιτητές και άνεργους).

Με την ευκαιρία, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα μέλη – συνδρομητές μας για την υποστήριξη προς την ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. Οι υποδείξεις, τα σχόλια, οι παρατηρήσεις σας, μας βοηθούν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και παρακαλούμε να μας τις επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]

Check Also

Η ΚΙΝΛΕΡ φέρνει το 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο Ρέθυμνο

Ο σημαντικότερος σκοπός μιας ελληνικής κινηματογραφικής λέσχης, πέρα από το να λειτουργεί ως πόλος έλξης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize