Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Η Ελεάννα Χριστοφόρου Σταμαθιουδάκη αποφάσισε να γίνει Ενεργός Πολίτης με τον Σταύρο Βουρβαχάκη

Ρέθυμνο – Η Ελεάννα Χριστοφόρου Σταμαθιουδάκη αποφάσισε να γίνει Ενεργός Πολίτης με τον Σταύρο Βουρβαχάκη

Γιατί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση »Ρέθυμνο-Ενεργοί Πολίτες»

Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας που θεωρούμε ότι έχουμε τα εφόδια που χρειάζονται για να κάνουμε κι εμείς κάτι, για το κοινό καλό.

Βλέποντας πράγματα που γίνονται ή που δεν γίνονται στον δήμο μας,αποφάσισα να αναλάβω ενεργό ρόλο για να προσθέσω κι εγώ ένα λιθαράκι για να τον πάμε μαζί ένα βήμα μπροστά.

Γνωρίζω καλά τον Δήμο Ρεθύμνου, διότι λόγω επαγγέλματος  τον διασχίζω καθημερινά από τη μία άκρη του ως την άλλη, και ιδιαίτερα την Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου Φωκά όπου διαμένω.

Αποφάσισα να γίνω Ενεργός Πολίτης και να συμβάλλω στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας  των πολιτών.

Επιπλέον με εφόδια τις σπουδές μου πάνω στον τουρισμό, θα βάλω στόχο μου την τουριστική ανάδειξη των ιστορικών οικισμών και των πολιτιστικών μνημείων της περιοχής μας, ένας τομέας στον οποίο δεν έχει δοθεί καθόλου βάρους στην Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου Φωκά σε σχέση με άλλες περιοχές του Δήμου Ρεθύμνου, και που σίγουρα θα βοηθούσε στη δημιουργία νέων μικρών επιχειρήσεων και νέων θέσεων εργασίας.

Συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση »Ρέθυμνο-Ενεργοί Πολίτες’ ‘με επικεφαλής τον κο Σταύρο Βουρβαχάκη που αποτελεί ξεκάθαρα την επιλογή όσων προτιμούν να εμπιστευτούν τους ανθρώπους του μόχθου, χωρίς κομματικές ταμπέλες. Για όσους με τιμήσουν με την ψήφο τους, να είναι σίγουροι ότι θα ανταποκριθώ επάξια στις προσδοκίες τους!

cretedoc.gr

Χριστοφόρου-Σταμαθιουδάκη Ελεάννα

Ιδιωτική υπάλληλος/ Απόφοιτος Σχολής Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Υποψήφια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης »Ρέθυμνο-Ενεργοί Πολίτες»

Check Also

Ρέθυμνο – Πανέτοιμοι οι τζούνιορς για το 3ο Διεθνές Τουρνουά!

               Στο 3ο Διεθνές Τουρνουά AEGEO CUP-ΦΗΜΗ που διεξάγεται στο Ηράκλειο από την ομάδα του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize