Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ρέθυμνο γυμνάσιο-λύκειο Ατσιποπούλου – Το ΚΤΕΛ να αφήνει τους μαθητές έξω από το σχολείο!

Ρέθυμνο γυμνάσιο-λύκειο Ατσιποπούλου – Το ΚΤΕΛ να αφήνει τους μαθητές έξω από το σχολείο!

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου για εκτροπή του δρομολογίου στο Ατσιπόπουλο, ώστε το ΚΤΕΛ να αφήνει τους μαθητές έξω από το σχολείο κι όχι στην πλατεία

Για να μην μπερδευτεί κάποιος, η απόφαση είναι του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ΕΛΜΕ πίεζε να γίνει κάτι, και θα εξακολουθεί να πιέζει, για να μην αποβιβάζονται τα παιδιά 800 μέτρα μακριά από το σχολείο και σε σημείο μη ασφαλές. Ο δρόμος είναι πράγματι πρόβλημα.

Η στάση έξω από το Γυμνάσιο-Λύκειο Ατσιποπούλου είναι ΝΟΜΙΜΗ (ομόφωνη απόφαση του Δημ. Συμβουλίου) και υπάρχουν στέγαστρα. Αντίθετα η επιβίβαση-αποβίβαση μαθητών στην πλατειούλα του Ατσιποπούλου γίνεται σε περιοχή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΑΣΗ και ούτε πρόκειται να οριστεί ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ. Οι Σύλλογοι Γονέων, βέβαια, μπορούν να ζητήσουν από την Τροχαία να υπάρχει ένας τροχονόμος τις ώρες αιχμής (προσέλευση-αποχώρηση μαθητών) στο συγκεκριμένο δρόμο για ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

Check Also

Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου – Στηρίζουν την κινητοποίηση της ΕΛΜΕ ενάντια στις ελαστικές μορφές εργασίας

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize