Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Γιάννη Λίτινα έβγαλε η κληρωτίδα

Ρέθυμνο – Γιάννη Λίτινα έβγαλε η κληρωτίδα

Ισοψήφισαν κι έγινε κλήρωση για να αποφανθεί το πρωτοδικείο ποιος θα αναλάβει καθήκοντα δημοτικού συμβούλου.

Ο λόγος για τις εκλογές της 26ης Μαϊου και τους Γιάννη Λίτινα και Μαρίνο Παπαδάκη που ισοψήφισαν στην τελευταία εκλόγιμη θέση του συνδυασμού Νέα Αντίληψη του Γιώργου Μαρινάκη.

Στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου έγινε η σχετική κλήρωση όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις, έτσι και την προσεχή 1η Σεπτεμβρίου, θα αναλάβει καθήκοντα και ο Γιάννης Λίτινας, μαζί με το σύνολο των νέων δημοτικών συμβούλων που έχει αναδείξει η κάλπη.

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά:

«Μια μακρά προεκλογική περίοδος έλαβε τέλος. Μακρύτερη απο τα συνηθισμένα και μεγαλύτερη για κάποιους από εμάς που οι συμπολίτες μας μας απέδωσαν ισόψηφους απο τη διαδικασία επιλογής των Δημοτικών Συμβούλων.
Μετά από όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, και μετά και από την νομικά προβλεπόμενη κλήρωση από το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου, κατέλαβα τελικά τη 15η θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου με τη Νέα Αντίληψη και τον Δήμαρχο μας Γιώργη Μαρινάκη.
Αφού ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου πρώτα την οικογένεια μου που με ανέχεται και με υποστηρίζει απόλυτα, τους δικούς μου και όλους τους γύρω μου, τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, ζητώντας μου να στελεχώσω την Νέα Αντίληψη αλλά και όλους τους συνυποψήφιους μου για αυτόν τον πανέμορφο και δημιουργικό αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί για τον τόπο μας και τους πολίτες του, οφείλω να υποσχεθώ πως όπως πριν, έτσι και καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας μου θα παραμείνω ενεργός και μάχιμος πολίτης, σκεπτόμενος μόνο το συμφέρον του τόπου μας.
Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά με άξιους συμπαραστάτες τους πολίτες του Ρεθύμνου αλλά και την τρομερή Ομάδα της Νέας Αντίληψης τα βήματα μας θα είναι σταθερά και θα πάμε το Ρέθυμνο πιο μπροστά, για ένα Ρέθυμνο για Εμάς και τα Παιδιά μας».

Check Also

Ρέθυμνο – Τη Μαρία Λιονή και τον Γιώργο Μαρινάκη επισκέφθηκε ο Νίκος Μαλλιαρός

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize