Ρέθυμνο – Γέμισε… χαμόγελα η γιορτή της Ακαδημίας της Ενωσης Ατσιποπούλου-Πρινέ

Η Ενωση Ατσιποπούλου-Πρινέ έχει έδρα το Ρέθυμνο και ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ. Την περασμένη Παρασκευή, στο γήπεδο Ατσιποπούλου  ήταν προγραμματισμένη η γιορτή της ακαδημίας με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το γήπεδο από παιδικές και νεανικές φωνές.

Το στέλεχος της ομάδας και προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Δομαζάκης, στη σύντομη ομιλία του στάθηκε στην άψογη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Γεμάτη από παιδικά χαμόγελα ήταν η γιορτή της Ακαδημίας της Ενωσης Ατσιποπούλου-Πρινέ, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ με έδρα το Ρέθυμνο. Την περασμένη Παρασκευή το γήπεδο Ατσιποπούλου γέμισε με παιδικές και νεανικές φωνές, καθώς αθλητές, στελέχη και γονείς αποχαιρέτησαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με μια σεμνή τελετή που είχε ετοιμάσει η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τους προπονητές, αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά από 5-16 ετών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αθλητικές, πολιτικές και θρησκευτικές αρχές της περιοχής, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές στην ΑΕΚ. Στη σύντομη ομιλία του, το στέλεχος της ομάδας και προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Δομαζάκης στάθηκε στην άψογη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ και στο γεγονός πως φέτος επιλέχθηκαν και δοκιμάστηκαν στα Σπάτα συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ενωσης Ατσιποπούλου-Πρινέ.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Θανάσης Κώτσιος, ο οποίος αφού αναδείχθηκε από την Ακαδημία της ΕΑΠ, έχει ενταχθεί από πέρυσι στην ομάδα Κ17 της ΑΕΚ. Η βραδιά κύλησε με βραβεύσεις διακεκριμένων αθλητών του συλλόγου, με απονομή διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά, με αθλοπαιδιές και με μια μικρή δεξίωση που είχαν επιμεληθεί οι γονείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize