Ρέθυμνο – Εργάζονται υποδειγματικά και αγόγγυστα όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα – Μπράβο!

Τους παρακολουθούμε διακριτικά το τελευταίο τρίμηνο και η αλήθεια είναι ότι διαπρέπουν φέτος σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά!

Μπορεί οι περισσότεροι εξ ημών να θεωρούμε ότι ως δια μαγείας βελτιώνεται αισθητικά και λειτουργικά η πόλη, με το κλάδεμα, το ξεχορτάριασμα και τις όποιες παρεμβάσεις, όμως πίσω από αυτή την εικόνα που βελτιώνεται καθημερινά είναι κάποιοι άνθρωποι.

Η δουλειά τους μάλιστα φέτος είναι πιο αποδοτική και καλύτερη από ποτέ, από τότε δηλαδή που το Ρέθυμνο απέκτησε όλες αυτές τις πρασιές και τα δέντρα που περιποιούνται.

Το μήνυμα της επικεφαλής της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου του δήμου Ρεθύμνου, Νικολέτας Γκολφινοπούλου:

“Ένα ακόμα ΜΠΡΑΒΟ δεν επαρκεί για τις προσπάθειες των συνεργατών μου, από τους επόπτες μέχρι τους υπαλλήλους στον τομέα του πρασίνου και της καθαριότητας. Στην πλειοψηφία τους αψήφησαν προσωπικά προβλήματα της θεομηνίας, ωράρια, καιρικές συνθήκες και δημοσιοϋπαλληλικά…

Συνεργαστήκαμε άμεσα και αποτελεσματικά μεταξύ μας και με τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου, τη δημοτική αρχή, τους υπόλοιπους φορείς και τους εθελοντές.

Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας, έχουμε πολλή δουλειά… όμως μαθαίνουμε να έχουμε επιλεκτική ακοή και ανάγνωση, να διδασκόμαστε από τα λάθη μας και να εστιάζουμε στο καθήκον μας, ικανοποιημένοι από την ως τώρα πορεια μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize