Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Ρέθυμνο εργατικό κέντρο – Καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση

Ρέθυμνο εργατικό κέντρο – Καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκαν η πρόεδρος και σύνεδροι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης, από «δυνάμεις» της παράταξης «Εργατική Ταξική Ενότητα» (Π.Α.ΜΕ). Συγκεκριμένα αφού προπηλάκισαν  τη δικαστική αντιπρόσωπο, βιαιοπράγησαν κατά  συναδέλφων μας, ένας εκ των οποίων οδηγήθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

 

Όλα αυτά συνέβησαν εντός του κτιρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης , από κομματικά στελέχη της παράταξης του ΠΑ.ΜΕ., που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία από Θεσσαλονίκη,  Το περιστατικό προστίθεται στις ακραίες και βίαιες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις – μέλη μας, και έχουν ως στόχο να διασπάσουν το κίνημα, να προσβάλλουν – υπονομεύσουν δημοκρατικές διαδικασίες και συλλογικά δικαιώματα.

Τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν θέση στο συνδικαλιστικό  κίνημα , γεγονός που σύντομα θα διαπιστώσουν οι συγκεκριμένες δυνάμεις.

 

Να είναι σίγουροι ότι το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου  και όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις που συνθέτουν το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, δε θα επιτρέψουν σε καμία ακραία συμπεριφορά, σε καμία αντιδημοκρατική διαδικασία , ν’ ακυρώσει την επίπονη και διαρκή προσπάθεια δημοκρατικής συνεννόησης και συμπόρευσης των δυνάμεων της εργασίας.

 

Για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΛΑΚΗΣΑΡΕΤΗ ΣΤΑΓΑΚΗ

Check Also

Κρήτη – «Δεν υπάρχει αντίδοτο στην τοξίνη (tetradoxin ΤΤΧ) που περιέχει, η οποία βρίσκεται και στη σάρκα του ψαριού και δεν καταστρέφεται με το μαγείρεμα!

Προσοχή! – Επικίνδυνο ψάρι – Δεν τρώγεται! – Ανακοίνωση για τον λαγοκέφαλο Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize