Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Ρέθυμνο – Εργασίες απόφραξης νυχθημερόν – Ριπές ανέμων 10 μποφόρ! – Ισχύουν όλες οι προηγούμενες απαγορεύσεις κυκλοφορίας

Ρέθυμνο – Εργασίες απόφραξης νυχθημερόν – Ριπές ανέμων 10 μποφόρ! – Ισχύουν όλες οι προηγούμενες απαγορεύσεις κυκλοφορίας

Σε επιφυλακή παραμένει ο κρατικός μηχανισμός στο Ρέθυμνο λόγω της κακοκαιρίας που θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή.

Εργασίες απόφραξης συντελούνται σε υπόγεια ρέμα μέσα στην πόλη που δέχθηκε μεγάλο όγκο φερτών υλικών με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η παραλιακή λεωφόρος κατά την προηγούμενη θεομηνία.

Ισχύουν, παράλληλα, όλες οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας των περασμένων ημερών, ενώ οι ριπές ανέμου των 10 μποφόρ, καθιστούν επικίνδυνες τις μετακινήσεις.

Στο φουλ οι εργασίες νυχθημερόν για να προλάβουν τα χειρότερα ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Φερτά υλικά, κατεστραμμένα πρανή, πέτρες, ξύλα, χώματα δημιούργησαν έμφραξη του πλακοσκεπούς ρέματος στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου με αποτέλεσμα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ να γκρεμίζουν το οδόστρωμα για να καθαριστεί το ρέμα και να μην βουλιάξει εκ νέου η πόλη σε μια ενδεχόμενη δυνατή βροχόπτωση.

Σε 24ωρης βάσης επιφυλακή παραμένει το τμήμα πολιτικής προστασίας του δήμου Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον επικεφαλής, Νίκο Αγριμάκη.

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαρία Λιονή, έχει λάβει ενημέρωση για έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μέχρι και την Κυριακή, με αποτέλεσμα στο Ρέθυμνο που ακόμα μετρά τις πληγές του από την προηγούμενη θεομηνία, οι κίνδυνοι να είναι ορατοί.

Αδιάβατη και πάλι η περιοχή του εμπορικού λιμανιού και του περιφερειακού δρόμου.

Σε ισχύ παραμένουν όλες οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας των περασμένων ημερών, αλλά και στο σύνολο των ιρλανδικών διαβάσεων.

Έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές και απαγορευτικές ενδείξεις σε όλα τα επικίνδυνα σημεία και συνιστάται να μειωθούν οι μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες αφού οι ριπές των ανέμων φτάνουν τα 10 μποφόρ!

κάμερα: Γιάννης Ράλλης

cretedoc.gr

Check Also

Ρέθυμνο – Ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών ζητά άτυπη παράταση για την ολοκλήρωση των φορολογικών δηλώσεων

taxheaven.gr Επιστολή στον Υφυπουργό, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο έστειλε ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize