Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Έρχεται η 1η νοσηλευτική διημερίδα του νοσοκομείου – Μοριοδοτείται και είναι με δωρεάν συμμετοχή

Ρέθυμνο – Έρχεται η 1η νοσηλευτική διημερίδα του νοσοκομείου – Μοριοδοτείται και είναι με δωρεάν συμμετοχή

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου διοργανώνει την 1η Νοσηλευτική Διημερίδα με θέμα: «Ιδιαιτερότητες, Προκλήσεις & Εξελίξεις στη Νοσηλευτική σε νοσοκομείο της περιφέρειας» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο.

Το συνέδριο απευθύνεται σε νοσηλευτές, φοιτητές νοσηλευτικής και επαγγελματίες υγείας, έχει μοριοδοτηθεί με 8 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε) και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Η 1η Νοσηλευτική Διημερίδα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου πλαισιώθηκε επιστημονικά και οργανωτικά από το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ομιλίες και κλινικά φροντιστήρια με εξαιρετικούς ομιλητές, οι οποίοι προέρχονται από τα Νοσοκομεία και τα Ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κρήτης. Επίσης, η διημερίδα αυτή διεξάγεται υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) και του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ευελπιστούμε στη συμμετοχή σας και σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την 1η Νοσηλευτική Διημερίδα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου προκειμένου να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ρεθύμνου                Η Πρόεδρος της Οργανωτικής

Επιτροπής

 

Δρ. Φραγκιαδάκης Γεώργιος                               Κιαγιά Βαρβάρα

 

 

 

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες – από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Ρέθυμνο – Θα μιλήσει η δικαιοσύνη για την επίθεση σε γιατρό!

rethemnosnews.gr Την δικαστική οδό πρόκειται ακολουθήσει η υπόθεση επίθεσης σε γιατρό του νοσοκομείου Ρεθύμνου από …

Σχόλια

Font Resize