Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Επιστολή για την απόσπαση υπαλλήλου από το Γραφείο Κοινωνικής Επιθεώρησης

Ρέθυμνο – Επιστολή για την απόσπαση υπαλλήλου από το Γραφείο Κοινωνικής Επιθεώρησης

Κύριε Υπουργέ,

          Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου σας συγχαίρει θερμά για την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων .

Ελπίζουμε ότι η παρουσία σας στο ευαίσθητο αυτό Υπουργείο θα δρομολογήσει λύσεις για τα πολλαπλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι της Χώρας.

Με την ευκαιρία αυτή και θέτουμε υπόψη σας  τα παρακάτω :

Στο Γραφείο Κοινωνικής Επιθεώρησης ( ΣΕΠΕ ) στο Ρέθυμνο , υπηρετούσαν δύο υπάλληλοι και εντελώς ξαφνικά και ρουσφετολογικά , ο ένας υπάλληλος αποσπάστηκε  λίγες  μέρες πριν τις εκλογές , από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Γι΄αυτό ζητάμε την άμεση στελέχωση του Γραφείου , γιατί είμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και δεν  υπάρχει κανένας έλεγχος στις τουριστικές επιχειρήσεις , όπου ανθεί η μαύρη εργασία ,  η εισφοροδιαφυγή και η μη πληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών .

Μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού , πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημά μας .

       Για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΛΑΚΗΣΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ

Check Also

Ρέθυμνο – Σοκ σε ξενοδοχείο στον Πλακιά – Βγήκε στο μπαλκόνι και βρήκε νεκρό το διπλανό του

neakriti.gr Νεκρός βρέθηκε ένας 60χρονος Βρετανός τουρίστας Σοκαρισμένος είναι τα τελευταία 24ωρα ένας ένοικος ξενοδοχείου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize