Αρχική / Sports / Ρέθυμνο: Εντυπωσίασε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Ju Jitsu Games στην Αγία Γαλήνη!

Ρέθυμνο: Εντυπωσίασε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Ju Jitsu Games στην Αγία Γαλήνη!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Ju Jitsu Games, που πραγματοποιήθηκε  στις 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στην πανέμορφη παραλία της Αγία Γαλήνη.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Παρόντες στην διοργάνωση ήταν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Π. Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΦΕΟΖΖ) κ. Αν. Πουλικίδης, η γεν. γραμματέας της ΕΦΕΟΖΖ κ. Μαρία Χαριτοπούλου, ο γενικός της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Joe Thumfart, η εκπαιδευτής και διαιτητής παγκοσμίου επιπέδου κ. Rosalind Ferreira και ο κ Παναγιώτης Κανακαράκης, επικεφαλής του αθλήματος του Ζίου Ζίτσου στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η Τοπική Κοινότητα της Αγίας Γαλήνης στήριξε με κάθε μέσο την διοργάνωση, υποδέχτηκε και φιλοξένησε αθλητές και διοργανωτές ενώ φρόντισε για την διαμόρφωση του χώρου προκειμένου  να στεφθούν με επιτυχία οι Αγώνες.

Αναφερόμενος στη διοργάνωση ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου  Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά :

«Θα ήθελα  να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές του πρωταθλήματος και να ευχαριστήσω τους φορείς της Αγίας Γαλήνης που αγκάλιασαν με θέρμη την διοργάνωση. Ευχαριστώ και προσωπικά τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Γαλήνης Μανώλη Φουντιδάκη για όσα έκανε προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση. Στόχος μας είναι η προσέλκυση και άλλων αθλητικών διοργανώσεων στον Δήμο μας ενισχύοντας το τουριστικό μας προϊόν, δίδοντας την ευκαιρία σε ένα ευρύ κοινό να γνωρίσει από κοντά την περιοχή μας ενώ παράλληλα δίνουμε ώθηση στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό»

Δήλωση ΠροέδρουΑγίας Γαλήνης Μανώλη Φουντιδάκη:

«Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται αυτοί οι αγώνες στον τόπο μας . Στόχος μας είναι μέσα από αυτό το πρωτάθλημα η προβολή της Αγίας Γαλήνης και η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού που φέρει ακόμα περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή μας».

Check Also

«Ρέθυμνο – Τεχνική πρωτεύουσα Κρήτης»

Στο Ρέθυμνο ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Μαρσέλλος εγκαινιάζοντας τον νέο θεσμό «Ρέθυμνο – Τεχνική πρωτεύουσα Κρήτης» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize