Αρχική / NEWS VIDEOS / Ρέθυμνο – Έκλεισαν τα σχολεία, το πανεπιστήμιο και τα φροντιστήρια λόγω χιονιά!

Ρέθυμνο – Έκλεισαν τα σχολεία, το πανεπιστήμιο και τα φροντιστήρια λόγω χιονιά!

Ρέθυμνο 

Κλειστά παρέμειναν το σύνολο των σχολείων των ορεινών δήμων της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, ενώ σταδιακά έκλεισαν και τα σχολεία της πόλης, παρόλο που είχαν ανοίξει αρχικά τις πρωινές ώρες.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Αγίου Βασιλείου

Μετά και τις επισημάνσεις της Πολιτικής προστασίας της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου, είχα επαφές από τις 5.30 ξημερώματα της Τρίτης με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου και συνεκτιμώντας τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, μετά από εισήγηση στο Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου, στις 6.15 το πρωί δόθηκε εντολή στους διευθυντές να ενημερώσουν γονείς και μαθητές ότι τα σχολεία για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν κλειστά. Ταυτόχρονα ενημερώθηκε το ΚΤΕΛ καθώς και οι διευθύνσεις Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης Ρεθύμνου.
Σχετικά με αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, θα εκτιμηθούν τα δεδομένα και θα υπάρξει εγκαίρως σχετική ανακοίνωση και στην ιστοσελίδα του δήμου agios-vasilios.gr

Κλειστό και το πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο:

«Η λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο αναστέλλεται για σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω χιονόπτωσης. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τις επόμενες ημέρες. Από τον Αντιπρύτανη  Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας,  Αναπληρωτή Καθηγητή Κωνσταντίνο Σπανουδάκη».

Κλειστά και τα φροντιστήρια στο Ρέθυμνο

Κατόπιν και της σχετικής οδηγίας εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης για αναστολή λειτουργίας των σχολείων σε Α/Βάθμια και Β/Βάθμια εκπαίδευση, σήμερα, Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019, με ομόφωνη απόφαση και του Συλλόγου Φροντιστών Ρεθύμνης, τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά για λόγους ασφαλείας.

Check Also

Τάσος Αρνιακός – Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και χιόνια – Πού και πότε θα «χτυπήσει»

Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό του καιρού μετά τις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες της Καθαράς Δευτέρας – Έρχεται ξανά κρύο – Τι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize