Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Ρέθυμνο – Εκδήλωση στο Επιμελητήριο με ελπίδες για μια ισότιμη νέα γενιά ανθρώπων

Ρέθυμνο – Εκδήλωση στο Επιμελητήριο με ελπίδες για μια ισότιμη νέα γενιά ανθρώπων

Το 65% των εμπορικών καταστημάτων στο Ρέθυμνο, ανήκουν σε γυναίκες, όμως η γυναίκα με τις πολλές της δεξιότητες, πολυδιασπάται σε μια σειρά ρόλων καθημερινά, ενώ υπάρχει μια οροφή στο που μπορεί να φτάσει.

Με αυτές τις σκέψεις, η νεοσύστατη επιτροπή ανάδειξη γυναικείας επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου και με αφορμή την διεθνή ημέρα της γυναίκας, πραγματοποίησε σχετική εκδήλωση.

Γυναίκες του τόπου μας, που άφησαν κι αφήνουν τη σφραγίδα της δικής τους προσπάθειας στο Επιχειρείν και το κοινωνικό γίγνεσθαι μίλησαν μέσα από την καρδιά τους για τις προκλήσεις που τις παρακίνησαν, τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσουν, τις υπερβάσεις που χρειάζεται, ίσως, να κάνουν κάθε μέρα για να γίνουν αυτό που οι ίδιες , οι δικοί τους, οι γύρω τους περιμένουν από εκείνες.

Πόσο έχουμε αφήσει πίσω μας τα στερεότυπα; Πόσο οι ευκαιρίες είναι ίσες και χωρίς διάκριση φύλου; Πόσο διαφορετικοί αλλά και πόσο ίδιοι είμαστε, αναρωτήθηκαν σε εκδήλωση της νεοσύστατης επιτροπής ανάδειξης γυναικείας επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και μαθητές με την εκπαιδευτικό τους από το ΕΠΑΛ Βρυσών, όπου αγόρια και κορίτσια εργάστηκαν ισότιμα και διακρίθηκαν σε διαγωνισμό.

cretedoc.gr

 

Check Also

Ρέθυμνο – Πανέτοιμοι οι τζούνιορς για το 3ο Διεθνές Τουρνουά!

               Στο 3ο Διεθνές Τουρνουά AEGEO CUP-ΦΗΜΗ που διεξάγεται στο Ηράκλειο από την ομάδα του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize