Breaking News

Ρέθυμνο – Ειρήνη Κρεβατσούλη – Συνέντευξη με την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας και υποψήφια δημοτική σύμβουλο

Την κέρδισε η πολιτική σε νεαρή ηλικία και ήδη, είναι και η ίδια κερδισμένη. Η πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ρεθύμνου, Ειρήνη Κρεβατσούλη, δίνει φωνή στη νέα γενιά, μέσα στο δημοτικό σύστημα του Ρεθύμνου και λίγες μέρες πριν την ώρα της κάλπης, ετοιμάζεται πλέον ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο, συνδιαμορφώνοντας το μέλλον του, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς και όχι μόνο, αφού η όλη της δραστηριότητα, εμπνέει γενικότερη εμπιστοσύνη κι έτσι, η Ειρήνη Κρεβατσούλη, χαίρει της ευκαιρίας να εκπροσωπεί και τις μεγαλύτερες ηλικίες, στα κοινά που με τόσο μεράκι, σύνεση και όραμα υπηρετεί. 

Πώς αποφασίσατε την ενασχόλησή σας με την πολιτική σε τόσο νεαρή ηλικία, έχοντας μάλιστα ήδη προϋπηρεσία;

Γεγονός αποτελεί ότι οι νέοι παρότι κατέχουν το δικαίωμα του εκλέγειν από την ηλικία των 17 και του εκλέγεσθαι ήδη από το 21ο έτος της ηλικίας τους, δεν συμμετέχουν ενεργά στη λήψη των αποφάσεων στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Νέα Αντίληψη,  εκ προοιμίου δίνει ευκαιρία στους νέους να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να δουλέψουν για το καλό του τόπου απαλλαγμένοι από παρωχημένες ιδέες. Νέοι εργαζόμενοι, νέοι επιχειρηματίες, νέοι επιστήμονες, βρήκαν τη θέση τους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Αντίληψης, μια θέση από την οποία η φωνή τους μπορεί να ακουστεί και το όραμα τους για την πόλη να γίνει πράξη.

Σε ποια θέματα της καθημερινότητας θα θέλατε να συμβάλλετε;

Ούσα Μηχανολόγος Μηχανικός αλλά και επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού κύριο μέλημα μου αποτελεί μια πόλη φιλόξενη τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της. Φυσικά αυτό δεν αποκλείει την ενασχόλησή μου με τα κοινωνικά και πολιτιστικά ζητήματα, αφού κινητήριο δύναμή μας αποτελεί η ανάγκη για προσφορά από οποιοδήποτε πεδίο. Προσωπικά θεωρώ ότι το μυστικό είναι η καθημερινή επαφή με τους πολίτες,  με γνώμονα ότι το Ρέθυμνο ανήκει σε όλους.

Για την νεολαία του τόπου, ποιο είναι το όραμά σας;

Με ανυπόκριτη χαρά διαπιστώνω ότι οι νέοι Ρεθεμνιώτες αγαπούν την πόλη τους και δεν επιθυμούν να φύγουν από αυτήν. Μένουν και δραστηριοποιούνται εδώ και η  δημαρχεία των τελευταίων χρόνων έχει συμβάλλει ουσιαστικά σε αυτό. Στόχος λοιπόν όλου του συνδυασμού είναι να ενισχυθεί αυτό το γεγονός, αλλά και να συμμετέχουν οι νέοι ενεργά στα δρώμενα της πόλης συνεισφέροντας στην ανανέωση της. Αυτοί αποτελούν την ελπίδα αλλά και τα θεμέλια πάνω στα οποία μπορούμε να οικοδομήσουμε το μέλλον μας. Είναι η γενιά που θα κληρονομήσει αυτόν τον τόπο και έχει το δικαίωμα να συνδιαμορφώσει το αύριο με μια ‘’Νέα Αντίληψη”.

Έχετε όμως σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα, κάτι που απαιτεί πρόγραμμα και πειθαρχία. Το δημοτικό σύστημα του Γιώργη Μαρινάκη έχει χώρο για μια νέα, Νέα Αντίληψη;

Το πρόγραμμα και η πειθαρχία αποτελούν στοιχεία που χαρακτηρίζουν το δημοτικό σύστημα του Γιώργη Μαρινάκη σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές ιδέες και τη σκληρή δουλειά, γεγονός που αντανακλάται σε ένα νέο Ρέθυμνο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Στοιχεία με τα οποία είμαι προσωπικά εξοικειωμένη, γι’ αυτό και μπόρεσα να ενταχθώ στην ομάδα της “Νέας Αντίληψης” ήδη από τις προηγούμενες εκλογές, όπου και εξελέγην πρόεδρος της Κοινότητας Ρεθύμνου.

Ποιος είναι ο προσωπικός και ποιος ο συλλογικός σας στόχος σε αυτήν εδώ εν προκειμένω την εκλογική διαδικασία;

Προσωπικός και συλλογικός στόχος ταυτίζονται μιας και όλοι συνεχίζουμε μαζί τη σκληρή δουλειά βλέποντας την πόλη μας να αλλάζει και να εξελίσσεται συνεχώς. Όλους μας ενώνει η βαθιά επιθυμία για προσφορά και η αγάπη για αυτό τον τόπο. Προσωπικά θεωρώ ότι οι πολίτες βλέπουν και αναγνωρίζουν το μεγάλο έργο του Γιώργη Μαρινάκη και αυτό θα φανεί από το αποτέλεσμα της εν λόγω εκλογικής διαδικασίας.

Η Ειρήνη Κρεβατσούλη, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρεθύμνου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Νέα Αντίληψη” με επικεφαλής τον Γιώργη Μαρινάκη για τον μητροπολιτικό δήμο του Ρεθύμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize