Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Sports / Ρέθυμνο – Έφτασαν οι τεχνικές Επιτροπές της UEG για το «Golden Age Gym Festival 2020»!

Ρέθυμνο – Έφτασαν οι τεχνικές Επιτροπές της UEG για το «Golden Age Gym Festival 2020»!

Η λήψη αποφάσεων για οργανωτικά ζητήματα των προσεχών ευρωπαϊκών διοργανώσεων της ενόργανης γυμναστικής, αλλά και οι ενέργειες της ελληνικής πλευράς για την προώθηση του Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Golden Age Gym Festival», που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2020 στο Ρέθυμνο, χαρακτήρισαν την συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Ανδρών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), σε Ελσίνκι και Στοκχόλμη, όπου παρέστη ως εκλεγμένο μέλος ο Έλληνας διεθνής κριτής Νίκος Προβιάς.

Η δεύτερη φετινή συνάντηση του συντονιστικού οργάνου της UEG για το άθλημα της ενόργανης «μοιράστηκε» ανάμεσα στις πρωτεύουσες της Φινλανδίας και της Σουηδίας, όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι τελικές ετοιμασίες ενόψει των επερχόμενων Ευρωπαϊκών Αγώνων «Μινσκ 2019», στους οποίους ο κ. Προβιάς θα έχει ρόλο Τεχνικού Επιτετραμμένου στην ενόργανη ανδρών, η προετοιμασία για το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ολυμπιακής Νεότητας που θα φιλοξενηθεί τον Ιούλιο στο Μπακού, αλλά και οι οργανωτικές και δομικές αλλαγές που σχεδιάζονται τόσο για τα προ-Ολυμπιακά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης του 2020, όσο και για τις αντίστοιχες διοργανώσεις του Ολυμπιακού κύκλου 2021-2024.

Επιπλέον, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο πρόεδρός της, Θανάσης Βασιλειάδης, προσκάλεσαν, διά στόματος του Νίκου Προβιά, όλα τα μέλη των Τεχνικών Επιτροπών της UEG να παρευρεθούν στο Ρέθυμνο τον Οκτώβριο του 2020 για το «Golden Age Gym Festival 2020», αίτημα που έγινε μετά χαράς δεκτό από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ «Golden Age» αποτελεί μία γιορτή Γυμναστικής για Όλους, που διεξάγεται κάθε δύο έτη και κινητοποιεί αθλούμενους ηλικίας 50 ετών και άνω. Η διοργάνωση του Ρεθύμνου, η οποία θα υλοποιηθεί με την σημαντική υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Πανεπιστημίου Κρήτης, θα διαρκέσει μία εβδομάδα (4-11 Οκτωβρίου 2020), προσελκύοντας 2.000 και πλέον συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη.

Check Also

Ρέθυμνο – Μαντινάδες Ζαχαρωτές μέσα σε χωνάκια… 10 στο φράγκο! – Στην Αργυρούπολη θα ταξιδέψουμε στο παρελθόν

Μαντινάδες Ζαχαρωτές μέσα σε χωνάκια… 10 στο φράγκο .. Ας μάθουμε και ας ξαναθυμηθούν οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize