Ρέθυμνο – Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Μυλοπόταμο

Δήμος Μυλοποτάμου (Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας) ενημερώνει τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι την Τρίτη 17/9/2019 και την Τετάρτη 18/9/2019 ώρα 9:00π.μ με 14:00μ.μ θα πραγματοποιηθεί διανομή οπωροκηπευτικών (πατάτες, κρεμμύδια) καθώς και ειδών καθαριότητας ( σκόνη πλυντηρίου, υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, χαρτί κουζίνας και χαρτί υγείας) στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) στο χώρο του Κέντρου κοινότητας και της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με SMS για να προσέλθουν στο σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα μόνο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) .

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που θα φέρει εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου στο τηλ 2834020419. (Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020).

Ο Δήμος Μυλοποτάμου (Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας) πρόκειται να συμμετάσχει σε δράση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» που αφορά την διανομή προϊόντων υγιεινής για έναν ολόκληρο χρόνο σε ανήλικα κορίτσια (12-18ετών) που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12:00-13:00μ.μ στο χώρο εκδηλώσεων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (δίπλα από την Αστυνομία) από την Ομάδα του «Μαζί για το Παιδί».

Η παράδοση θα γίνει στους γονείς/κηδεμόνες των κοριτσιών, τα οποία θα έχουν προεπιλεγεί και ειδοποιηθεί από τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize