Ρέθυμνο – Χειμερινή εξόρμηση στην πανέμορφη Πρέβελη!

Επιμένουμε να λέμε πως η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος και όχι αδικαιολόγητα. Ακόμη και αν μένει κάποιος σε μία από τις μεγάλες πόλεις του νησιού, μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να βρεθεί σε μερικά από τα πιο όμορφα τοπία της Ελλάδας.

Τι να πρωτοπείς για εντυπωσιακές εικόνες που μπορεί να απολαύσει κάποιος καθώς ανακαλύπτει την φύση της, τα γραφικά χωριά της που αποτελούν παράδειγμα αυθεντικής φιλοξενίας και βεβαίως τις εντυπωσιακές παραλίες της. Μία από αυτές είναι σίγουρα η παραλία της Πρέβελης που ξεχωρίζει ανάμεσα στις αμέτρητες που έχει να παρουσιάσει το νησί στους χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Ο Άλεξ, γνωστός και από παλαιότερα υπέροχα βίντεο της Κρήτης, επέλεξε με την ευκαιρία του καλού καιρού εν μέσω Χειμώνα να φτάσει μέχρι τη παραλία και το φοινικόδασος της Πρέβελης και να καταγράψει πλάνα γεμάτα κρητική ομορφιά, χρώματα και ηρεμία στα τοπία που το Καλοκαίρι είναι γεμάτα από τουρίστες.

Μέσα από 3 βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στο youtube κανάλι του, μας κάνει μια μοναδική βόλτα που σίγουρα θα απολαύσετε όσο και εμείς! Ιδιαίτερα τα εναέρια πλάνα είναι άκρως ιδιαίτερα σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την καλοκαιρινή σεζόν.

Έτοιμοι; Πατήστε play και απολαυστε την απόλυτη χειμερινή βόλτα στην πανέμορφη παραλία και το φοινικόδασος της Πρέβελης:

CRETE Rethymnon - The road to Preveli winter 2020 (part one)
Watch this video on YouTube.

CRETE Rethymnon - The road down to Preveli winter 2020 (part two)
Watch this video on YouTube.

CRETE Rethymnon - Preveli at the winter 2020 (part three) / Η λίμνη του Πρέβελι τον χειμώνα!
Watch this video on YouTube.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize