Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ρέθυμνο – Χάρισαν την αγάπη και το αίμα τους οι φοιτητές

Ρέθυμνο – Χάρισαν την αγάπη και το αίμα τους οι φοιτητές

Με σύνθημα σώσε μια ζωή, είναι στο αίμα σου, οι Δότες Ζωής του Ρεθύμνου και φοιτητές της πολιτικής επιστήμης, ένωσαν δυνάμεις για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, μέσα από την εθελοντική προσφορά αίματος.

Είναι η δεύτερη χρονιά που υλοποιείται η συγκεκριμένη δράση και η προσέλευση ήταν αθρόα.

Φοιτητές του τμήματος πολιτικής επιστήμης του πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, έβαλαν στόχο να σώσουν ζωές, αφού είναι στο αίμα τους, όπως αναφέρει και το σλόγκαν της κοινωνικής αυτής δράσης με επίκεντρο τον συνάνθρωπο.

Ο αντιπρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, Δημήτρης Κρήτας, τόνισε από το νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, τη σημασία του να είναι και οι νέοι άνθρωποι, όπως οι φοιτητές, κοντά στον συνάνθρωπο.

Τη δράση ενίσχυσε με τη συνδρομή του ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ρεθύμνου, Δότες Ζωής, τα μέλη του οποίου συστηματικά, κάθε μήνα πραγματοποιούν αιμοδοσία με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νίκο Κουλεντάκη, να τονίζει ότι βρίσκονται πάντα κοντά σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν, όπως και οι ίδιοι.

ΕΟΠΕ και Δότες Ζωής, δεσμεύθηκαν κάθε χρόνο να βρίσκονται εκεί για τον συνάνθρωπο, προσφέροντας λίγα λεπτά από τον χρόνο τους για ό,τι πιο πολύτιμο, την ανθρώπινη ζωή.

Check Also

Ρέθυμνο – Προβάλλεται η ταινία «Η Ξένη» που απέσπασε 30 βραβεία και 13 διακρίσεις

Κυριακή 24 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ. Η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου (www.kinler.gr) συνεχίζει το αφιέρωμα στο σύγχρονο Γερμανικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize