Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Ρέθυμνο – Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Στεφανή Χαιρέτη σε στίχους του Γιαλάφτη που συνδυάζει τη μαντινάδα με διαφορετικά παραδοσιακά ακούσματα…

Ρέθυμνο – Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Στεφανή Χαιρέτη σε στίχους του Γιαλάφτη που συνδυάζει τη μαντινάδα με διαφορετικά παραδοσιακά ακούσματα…

Ένα όμορφο τραγούδι και ένα εξαιρετικά γυρισμένο video-clip είναι η νέα μουσική πρόταση από τον Ανωγειανό καλλιτέχνη Στέφανο Χαιρέτη.

http://https://www.youtube.com/watch?v=pkj7mIJq6b8

Ο “Ψεύτης Ντουνιάς” είναι σε στίχους του πατέρα του Αριστείδη Χαιρέτη ή Γιαλάφτη και συνδυάζει την κρητική μαντινάδα με τα διαφορετικά παραδοσιακά ακούσματα του Στέφανου.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο καλλιτέχνης:

“Πηγή έμπνευσης ήταν τα διαφορετικά μουσικά παραδοσιακά μου βιώματα και ακούσματα και η ανάγκη να συνδυαστούν με το κρητικό δεκαπεντασύλλαβο.

Ευχαριστώ θερμά το μουσικό σχήμα BayzAdes και συγκεκριμένα τους καλούς φίλους και συνεργάτες Δημήτρης Κιαούλιας(μπουζούκι), Κέλλυ Αρτεμάκη (μπεντίρ) και Γιάννη Κοζυράκη (κιθάρα) με τους οποίους παίξαμε και τραγουδήσαμε παρέα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Μανώλη Ταξειδαράκη για τη σκηνοθεσία, τον Περικλή Μοσχολάκη για τη διεύθυνση φωτογραφίας και τον Βαγγέλη Αποστόλου για την ηχοληψία (Studio Vasmaris).

Η συνεργασία μας ήταν πολύτιμη για το τελικό αποτέλεσμα του videoclip, τα εξωτερικά γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο Αρόλιθος Κρητικό Χωριόκαι τους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου..

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την εταιρεία Ταρραίος. Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο

Check Also

Ρέθυμνο – Τιμητική εκδήλωση για την 75η επέτειο της Μάχης στο Σφακάκι στα Ανώγεια

Για συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση τιμής για τη Μάχη στο Σφακάκι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize