Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Ρέθυμνο – Ανδρέας Ξανθός: «Γιατρεύουμε παλιές πληγές» – Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Η Ελλάδα θα ανακτήσει την ισχυρή της παρουσία»

Ρέθυμνο – Ανδρέας Ξανθός: «Γιατρεύουμε παλιές πληγές» – Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Η Ελλάδα θα ανακτήσει την ισχυρή της παρουσία»

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την κεντρική παρέλαση στο Ρέθυμνο με την κυβέρνηση να εκπροσωπεί ο υπουργός υγείας, Ανδρέας Ξανθός και την αξιωματική αντιπολίτευση, ο βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Στις πολιτικές δηλώσεις τους εστίασαν στη νέα σελίδα που γυρίζει η Ελλάδα, αργά, αλλά σταθερά, με έξοδο από την οικονομική δυσπραγία και επαναφορά στα προ κρίσης δεδομένα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό κορυφώθηκαν με την παρέλαση οι επετειακές εκδηλώσεις για το ΟΧΙ των Ελλήνων το 1940 στον Ιταλό επιβουλέα. Ο κόσμος κατάκλυσε την κεντρική λεωφόρο του Ρεθύμνου για να θαυμάσει τη μαθητιώσα νεολαία, παραδοσιακούς και κοινωνικούς φορείς, αλλά και το στρατιωτικό δυναμικό μας. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο βουλευτής Ρεθύμνου και υπουργός υγείας, Ανδρέας Ξανθός και την αντιπολίτευση ο επίσης βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Αμφότεροι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Ρεθύμνου αισιοδοξούν για την επιστροφή της Ελλάδας σε θετικό αναπτυξιακό πρόσημο μετά από χρόνια κρίσης και απωλειών, μακριά από μνημόνια και δημοσιονομική επιτροπεία, ανακτώντας τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα.

Check Also

Ρέθυμνο – Σε δομές ψυχικής υγείας και το γηροκομείο ο Ανδρέας Ξανθός

Επίσκεψη Α. Ξανθού σε δομές Ψυχικής Υγείας και στο Γηροκομείο Ρεθύμνου Επίσκεψη στο Γηροκομείο Ρεθύμνου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize