Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ρέθυμνο – Ανακυκλώνουν τα παλιά ρούχα και κερδίζουν! – Με χρηματικά έπαθλα επιβραβεύονται 3 σχολεία

Ρέθυμνο – Ανακυκλώνουν τα παλιά ρούχα και κερδίζουν! – Με χρηματικά έπαθλα επιβραβεύονται 3 σχολεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία συγκέντρωσης  ρούχων και παπουτσιών από τα Δημοτικά Σχολεία του Ρεθύμνου τα οποία συμμετέχουν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης την οποία διενεργούν η Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης σε συνεργασία με την εταιρεία RECYCOM.

Υπενθυμίζεται ότι  οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων θα συγκεντρώσουν ρούχα και παπούτσια που δεν χρησιμοποιούν πια και θα τα παραδώσουν,   μέσα σε σακούλες, στο σχολείο τους, μέχρι το Σάββατο  15 Δεκεμβρίου 2018 .

 

Η εταιρεία RECYCOM θα επιβραβεύσει με χρηματικά έπαθλα τρία σχολεία που θα επιλεγούν με κριτήριο τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη δράση. Τα έπαθλα είναι:  το πρώτο  400 €, το δεύτερο  250€ και το τρίτο  150€.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στην κα Γκολφινοπούλου Νικολέτα Αν. Δ/ντρια Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, στο τηλ 28310 57940 ή 40977.

 

Ελπίζουμε η ανταπόκριση στην περιβαλλοντική αυτή πρωτοβουλία προσφοράς στο συνάνθρωπο και στο περιβάλλον, να είναι αντίστοιχη της ευαισθησίας που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα οι συμπολίτες μας σε θέματα ανακύκλωσης και σεβασμού του φυσικού και ανθρώπινου περιβάλλοντος.

Από τη Δ/νση Καθαριότητας

 

Check Also

Ρέθυμνο – Συνάντηση Μαρίας Λιονή με το νέο ΔΣ του Συνδέσµου Ιδιοκτητών Ταξί

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης πραγματοποίησε σήμερα το νέο ΔΣ του Συνδέσµου Ιδιοκτητών Ταξί Νοµού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize