Ρέθυμνο – 515 παιδιά πέρασαν υπέροχα στην άμμο!

Πάνω από 500 παιδιά προνηπιακής ηλικίας και μέχρι τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, είχαν την ευκαιρία να χαρούν την άμμο με αθλοπαιδιές πολλών ειδών. Ήταν μια εκδήλωση που στέφθηκε με επιτυχία, κινητοποίησε ευχάριστα τα παιδιά, ενώ συγκεντρώθηκαν και χρήματα για τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου.

Ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Πρέβελη, συνδιοργάνωσε με το Τμήμα Παιδείας και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, αγώνες και παιχνίδια στην άμμο, για παιδιά 3 – 13 ετών. 515 παιδιά συνολικά έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια σε μια εκδήλωση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, αλλά και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου και αναμένεται να γίνει θεσμός με την πάροδο του χρόνου, αφού είχε τόσο μεγάλη απήχηση.

Ήταν ο καλύτερος τρόπος να ευχαριστηθούν τα παιδιά το όψιμο καλοκαίρι, να κοινωνικοποιηθούν και να αθληθούν, αντί να βρίσκονται κλεισμένα στο σπίτι και μπροστά από κάποια οθόνη.

Ρέθυμνο - 515 παιδιά πέρασαν υπέροχα στην άμμο!
Watch this video on YouTube.

cretedoc.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize