Αρχική / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ρέθυμνο: 500 παιδιά εξετάστηκαν στο πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ρέθυμνο: 500 παιδιά εξετάστηκαν στο πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, σε συνεργασία με την Περιφέρειας Κρήτης, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου, την 7η ΥΠΕ Κρήτης,  την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, τους Δήμους Αγίου Βασιλείου, Αμαρίου, Μυλοποτάμου και Ρεθύμνου,  τον  τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου, οργάνωσε πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής Φροντίδας σε μαθητές Δημοτικών σχολείων της Π.Ε. Ρεθύμνης, μετά την παραχώρηση της Κινητής Μονάδας από την Περιφέρεια Κρήτης  για το χρονικό διάστημα 19 Απριλίου 2018  έως και 18 Μαΐου 2018.

Στο πλαίσιο του προγράμματος η Οδοντιατρική Μονάδα επισκέφθηκε εννέα Δημοτικά σχολεία και εξετάστηκαν περισσότερα από  500 παιδιά με την ουσιαστική συμβολή των ιδιωτών εθελοντών Οδοντιάτρων κ.κ. Σαδμάν Σάλλα, Παρασύρη Κωνσταντίνου, Κεντίκογλου Νικολέτας και Μπότσογλου Νικόλαου, καθώς και των Οδοντιάτρων της 7ης ΥΠΕ Μπάκα Δημητρίου (Κ.Υ.Σπηλίου), Ζουμπουλάκη Μιχάλη και Θωμαδάκη Ντίνας (Κ.Υ.Περάματος), καθώς και του Οδοντιάτρου της Κινητής Μονάδας κ.  Βαρούχα Νικολάου.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο – Πλούσιο το αθλητικό καλεντάρι και το πρόγραμμα εκδηλώσεων των 78ων Αρκαδίων!

ΣΤΙΣ 03 ΚΑΙ 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Πλήθος εκδηλώσεων στο  πρόγραμμα των 78ων Αρκαδίων Για 78η χρονιά …

Σχόλια

Font Resize