Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – 16 χωριά επισκέφθηκε ο Γιάννης Ταταράκης στον δήμο Αγίου Βασιλείου!

Ρέθυμνο – 16 χωριά επισκέφθηκε ο Γιάννης Ταταράκης στον δήμο Αγίου Βασιλείου!

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στα χωριά του Δήμου ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “Κοινή Πορεία στο Μέλλον” στο πλαίσιο των συναντήσεων με τοπικούς φορείς  για την  συνδιαμόρφωση των τοπικών αναπτυξιακών προγραμμάτων 2019-2023.

Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποίησε συναντήσεις στα χωριά (με την σειρά που τα επισκέφθηκε): Κισσός, Ακτούντα, Βάτο, Άρδακτο, Δρίμισκο, Κεραμέ, Μουρνέ, Σπήλι, Άγιος Βασίλειος, Αγκουσελιανά, Παλαιόλουτρα, Καλή Συκιά, Άγιος Ιωάννης, Ασώματος, Μαριού και Μύρθιος με μεγάλη επιτυχία. Στις συναντήσεις αυτές δίδεται η ευκαιρία στους παριστάμενους να εκφράσουν τις απόψεις τους για τις προτεραιότητες και τους στόχους που πρέπει να θέσει η δημοτική αρχή την νέα Δημοτική περίοδο.

Ο κ Ταταράκης από την πλευρά του, μεταφέρει στους φορείς το γενικό πολιτικό πλαίσιο, τις βασικές αρχές του προγράμματος και τους βασικούς πυλώνες του στρατηγικού σχεδιασμού του συνδυασμού του. Στη συνέχεια ιεραρχεί τις προτάσεις που προκύπτουν από την συζήτηση προκειμένου να ενσωματωθούν στο συνολικό πρόγραμμα το οποίο θα θέσει στην κρίση των δημοτών ενόψει των δημοτικών εκλογών τις 26 Μαΐου.

 

Δημοτική Παράταξη

Κοινή Πορεία στο Μέλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize