Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι όπως το μετέδωσε LIVE η ΚΡΗΤΗ TV!

Απολαύστε ξανά το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι που «έγραψε» ιστορία.

Για όσους δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν μέχρι το Ρέθυμνο ή συμμετείχαν στο καρναβάλι και θέλουν να ξαναθυμηθούν τις όμορφες στιγμές, μπορούν να επισκεφθούν το site της cretetv.gr.

Στο καρναβάλι συμμετείχαν 37ομάδες με 28 άρματα, τα οποία συνοδεύτηκαν από τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού και τη συνοδεία της, καθώς και πάνω από 15.000 άτομα έδωσαν το «παρών», στη μεγαλύτερη γιορτή του Ρεθύμνου.

Παρουσιαστής του καρναβαλιού ήταν ο πολύ αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας. Μαζί του είναι η παρουσιάστρια της “KΡΗΤΗ TV” Χρύσα Κυρατζή.

Μεγάλος χορηγός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ήταν και φέτος η Amstel, ενώ χορηγός επικοινωνίας ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”.

Δείτε το καρναβάλι Ρεθύμνου στο cretetv.gr

Πλήθος κόσμου ξεφάντωσε και φέτος στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Με απίστευτο κέφι και ζωντάνια μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές και μη ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου.

ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ
Watch this video on YouTube.

Τριάντα επτά ομάδες με εικοσιοκτώ άρματα, τα οποία συνοδεύτηκαν από τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού και τη συνοδεία της, καθώς και πάνω από 15 χιλιάδες άτομα έδωσαν το «παρών», στη μεγαλύτερη γιορτή του Ρεθύμνου.

Παρουσιαστής του καρναβαλιού ήταν ο πολύ αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας. Μαζί του είναι η παρουσιάστρια της “KΡΗΤΗ TV” Χρύσα Κυρατζή!

Στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στην παραλία (Ελ. Βενιζέλου), όπου θα γίνει και η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου. Η αυλαία θα πέσει με συναυλία του συγκροτήματος “Apurimac”.

Μεγάλος χορηγός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι και φέτος η Amstel, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Watch this video on YouTube.

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι είναι πάνω από όλα και ένα… ασφαλές Καρναβάλι. Αυτό το κοινωνικό μήνυμα περνούν στην πράξη η AMSTEL σε συνεργασία με τον ΣΥΦΑΚ που μοίρασαν 2.000 αλκοτέστ μιας χρήσης στους οδηγούς του Ρεθύμνου και σε όσους κατέφθαναν στην πόλη για τη μεγαλύτερη πολιτιστική γιορτή στη σύγχρονη Κρήτη!

Η AMSTEL σε συνεργασία με τον ΣΥΦΑΚ, διένειμαν το διήμερο της Αποκριάς στο Ρέθυμνο, 2.000 αλκοτέστ μιας χρήσης, πρεσβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ.

Είναι η τρίτη χρονιά που πραγματοποιείται η εν λόγω εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού και όντως τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθιστώντας πραγματικά ασφαλές από όλες τις απόψεις το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα κοινωνικά μηνύματα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού φθάνουν και αγγίζουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων, ντόπιους κι επισκέπτες, καρναβαλιστές και θεατές!

ΡεπορτάζΜατθαίος Καπετανάκης

ΦωτογραφίεςΝίκος Χαλκιαδάκης

“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize