Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / «Πυρ και μανία» με ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ οι «καραμανλικοί»

«Πυρ και μανία» με ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ οι «καραμανλικοί»

Τι επισημαίνουν. Προβληματισμοί και στο Μαξίμου.

Βασίλης Σκουρής

Ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ καταγγέλλουν οι «καραμανλικοί», με αφορμή τις τελευταίες διαρροές για το θέμα της «Πυθίας». Κατ’ αρχήν η υπόθεση «Πυθία» έχει αρχειοθετηθεί, καθώς δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι μάρτυρες και ως εκ τούτου καμία δίκη για την «Πυθία» δεν διεξάγεται την Παρασκευή. Η δίκη που είχε προγραμματιστεί ήταν για τις υποκλοπές καιόταν γράφονταν αυτές οι γραμμές το πιθανότερο σενάριο ήταν η αναβολή της, αφού δεν είχε βρεθεί βασικός μάρτυρας.

Οι «καραμανλικοί» τονίζουν πως ο «φάκελος Πυθία» πήγε στη δικαιοσύνη όχι επί διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, αλλά επί θητείας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και με αρχηγό της ΕΥΠ τον πρέσβη Κώστα Μπίκα. Υπογραμμίζουν επίσης πως το τρίτο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι έγγραφο της εσωτερικής αλληλογραφίας του τότε Διοικητή της ΕΥΠ Ι. Κοραντή με τον αείμνηστο Γιάννη Αγγέλου διευθυντή του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, επισημαίνουν δε ότι το έγγραφο αυτό δεν αναιρεί τα προηγούμενα.

Προβληματισμοί, πάντως, για τις συγκεκριμένες διαρροές υπάρχουν και στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, μεταξύ άλλων, επιχειρείται να εμπλακεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Check Also

Άρης Σπηλιωτόπουλος – Με αφορά το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ

protothema.gr Καταγγέλλει μάλιστα τις ελίτ που διαχειρίζονται τις τύχες του κόσμου, αλλά και την παγκόσμια φτώχεια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize