Αρχική / FreeTime / «Έβρεξε» κρητικό καφέ με διεθνείς συνεργασίες στο Ρέθυμνο

«Έβρεξε» κρητικό καφέ με διεθνείς συνεργασίες στο Ρέθυμνο

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση της εταιρείας ΑΛΕΚΟΣ ΔΑΝΔΑΛΗΣ & Υιοί ΑΕΒΕ στο Ρέθυμνο και στο ξενοδοχείο Porto Rethymno με αφορμή την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το δίκτυο συνεργασίας γύρω από τον καφέ ΔΑΝΔΑΛΗ και την Douwe Egberts, τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, ενός δικτύου που διαπρέπει και πρωταγωνιστεί στην ξενοδοχειακή εστίαση και την εν γένει αγορά, βασιζόμενο στις παραδοσιακές αξίες σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια οι Έλληνες εμπιστεύονται τον καφέ ΔΑΝΔΑΛΗ για να τους συντροφεύσει στις πιο όμορφες στιγμές της μέρας τους. Όπως τότε, έτσι και τώρα ο δρόμος της επιτυχίας, είναι ο ίδιος, όπως τονίζει ο Ιωάννης Δανδάλης, εμπορικός διευθυντής της ΑΛΕΚΟΣ ΔΑΝΔΑΛΗΣ & Υιοί ΑΕΒΕ.

Σταθερά στην κορυφή παρά την κρίση μέσα από τη σταθερή συνταγή της επιτυχίας που κρύβει μέσα του κάθε φλιτζάνι του καφέ ΔΑΝΔΑΛΗ.

Στο Ρέθυμνο, οι συνδαιτυμόνες είχαν την ευκαιρία στους χώρους του ξενοδοχείου Porto Rethymno, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα γενιά μηχανών και προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς καφέ, μέσα από τις στρατηγικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία ΑΛΕΚΟΣ ΔΑΝΔΑΛΗΣ & Υιοί ΑΕΒΕ.

Είναι αυτή η σταθερή ποιότητα των προϊόντων Douwe Egberts που έδεσαν με τη διαχρονική αξία του καφέ ΔΑΝΔΑΛΗ, αποφέροντας στο ελληνικό κοινό ένα αρμονικό αποτέλεσμα παράδοσης σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες τάσεις για τον επαγγελματία, σύμφωνα με τον country manager της Douwe Egberts, Γιώργο Σκούρτα.

Η ευχαρίστηση πελατών και καταναλωτών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την επιτυχία που χαίρει και απολαμβάνει το δίκτυο συνεργασίας ΔΑΝΔΑΛΗ – Douwe Egberts, στο τέλος της τουριστικής χρονιάς και πάντα με το ίδιο πάθος για τον καφέ.

Check Also

Αυτή είναι η πρώτη οικολογική σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμο

tornosnews.gr Την πρώτη οικολογική σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμο εισήγαγε το Hilton London Bankside. Η σουίτα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize