Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / «Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες και ζητάμε τη συνεργασία τους» – Σε επιφυλακή το Ρέθυμνο

«Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες και ζητάμε τη συνεργασία τους» – Σε επιφυλακή το Ρέθυμνο

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι σύμφωνα με το δείκτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στο Νομό Ρεθύμνης ο βαθμός επικινδυνότητας είναι πολύ υψηλός -4-.

Η Υπηρεσία μας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 (η κλήση είναι δωρεάν από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας)

Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες και ζητάμε τη συνεργασία τους.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.

-Ο-

Διοικητής

Νικόλαος Αντ. Λαγουδάκης

Πύραρχος

Check Also

Ρέθυμνο – Σε 240 μέρες και με 315.428,41 ευρώ θα γίνει σαν καινούριο το δικαστικό μέγαρο

Σαν καινούριο θα γίνει το Δικαστικό Μέγαρο στο Ρέθυμνο – Υπογραφή σύμβασης για το Δικαστικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize