Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / «Αφού δεν καταφέραμε να παντρέψουμε το Κατερινιώ να φάμε τουλάχιστον το γαμοπίλαφο» – Οι οδηγίες για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης!

«Αφού δεν καταφέραμε να παντρέψουμε το Κατερινιώ να φάμε τουλάχιστον το γαμοπίλαφο» – Οι οδηγίες για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης!

Για άλλη μία χρονιά, δε στερούνται χιούμορ!

Το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον – που δεν στερείται χιούμορ – έχουν κάθε φορά οι … οδηγίες συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο Αρκαλοχωρίου…

Έτσι και φέτος. Όπως σημειώνουν με έμφαση οι συμμετέχοντες «Μας ήρθαν οι οδηγίες για τον ημιμαραθώνιο στο Αρκαλοχώρι !! Εντάξει .. δεν υπάρχουν τα παιδιά !!  ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ»!

Ούτε λίγο ούτε πολύ λοιπόν, οι διοργανωτές καλούν τους συμμετέχοντες το Σάββατο το βράδυ να μη φάνε κάτι που θα τους πέσει … βαρύ! Κι αυτό γιατί την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου για να κεράσει …2000 αγνόπιτες ,ο Πολιτιστικός σύλλογος Χουμερίου που θα έχει ετοιμάσει … 2000 κουμπάνια, ο Πολιτιστικός σύλλογος Βόνης που θα ετοιμάσει …1500 τυροπιτάκια και πολλοί χορηγοί με άλλα τόσα κεράσματα!

Αμέσως δε τον αγώνα και τις απονομές , περίπου στις 2 το μεσημέρι , θα ξεκινήσει ένα μεγάλο Κρητικό γλέντι και ο Πολιτιστικός σύλλογος Αρκαλοχωρίου θα κεράσει όλους Γλακοπίλαφο με Ζυγούρι.

Και τονίζουν, χαριτολογώντας : «Αφού δεν καταφέραμε να παντρέψουμε το Κατερινιώ να φάμε τουλάχιστον το γαμοπίλαφο»

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εφιστούν την προσοχή όλων στη διαδρομή να μην δέχονται ρακί από άλλους ανθρώπους εκτός από τους εθελοντές που φορούν το πράσινο μπλουζάκι, γιατί…. μπορεί να τους έχουν βάλει οι αντίπαλοι τους!

Στα … χρηστικά «Σε περίπτωση που κάνετε περισσότερα από 25 χιλιόμετρα χωρίς να έχετε δει κάποιο εθελοντή , έχετε χαθεί , μπείτε στο πρώτο σπίτι που θα βρείτε ξεκινήστε τις ρακές και κάποια στιγμή θα σας εντοπίσουμε»!

Καλή επιτυχία!

Check Also

Κρήτη – Οδηγίες για προστασία από καταιγίδες και πλημμύρες

Συστάσεις για για την προστασία από καταιγίδες και πλημμύρες εξέδωσε η αντιπεριφέρεια Λασιθίου βάσει των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize