Πρόβατα βιάστηκαν από άνδρα 61 ετών

Η αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον 61χρονο σήμερα ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου όπου θα κατηγορηθεί για το αδίκημα της κτηνοβασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος επισκεπτόταν την φάρμα από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι τον Μάρτιο. 

Απίστευτη φρίκη στην Λάρνακα μετά τη νέα σοκαριστική υπόθεση που βρίσκεται ενώπιον των αρχών με 61χρονο από τη Λευκωσία να κατηγορείται με το αδίκημα της κτηνοβασίας.

Το νέο πρωτοφανές περιστατικό ήλθε στο φως μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας στη Χοιροκιτία αφού όπως ανέφερε στην αστυνομία είδε μια περίεργη αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων του και συγκεκριμένα των προβάτων του.

Η αστυνομία έθεσε υπό παρακολούθηση το υποστατικό όπου διαπίστωσε πως αυτό το επισκεπτόταν ο 61χρονος, ενώ τοποθετήθηκαν και κάμερες που κατέγραψαν τις φρικιαστικές του πράξεις.

Παράλληλα τα ζώα της κτηνοτροφικής μονάδας εξετάστηκαν κι από κτηνίατρο που διαπίστωσε πως πιθανότατα αυτά να υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από άνθρωπο αφού έφεραν κακώσεις σε διάφορα σημεία.

«61χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, καταγγέλθηκε στις 25/2 από ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας στην Χοιροκοιτία, αφότου ο δεύτερος παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά στα πρόβατα του. Τα ζώα εξετάστηκαν από κτηνίατρο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφεραν ερυθρότητες και κακώσεις σε υπό εξέταση σημεία. Τα αδικήματα διαπράττονταν από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα. Ο 61χρονος συνελήφθη στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου (10/3) όπου και παραδέχτηκε τις πράξεις του. Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι αυτά της κτηνοβασίας, της παράνομης εισόδου σε υποστατικό και αδικήματα που αφορούν τον περί ευημερίας ζωών νόμο». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize