Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / Προετοιμάζονται για την αντιπυρική περίοδο στο Ρέθυμνο

Προετοιμάζονται για την αντιπυρική περίοδο στο Ρέθυμνο

  1. Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της αντιπυρικής περιόδου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου συνάντηση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ρεθύμνης, Πυράρχου Νικολάου Λαγουδάκη με τους φορείς των εθελοντικών οργανώσεων του Δήμου Ρεθύμνης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου κ. Νικόλαος Βόζογλου, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ.  Νικόλαος Αγριμάκης, η εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού κα. Αλεξανδράκη Αθηνά και ο εκπρόσωπος του Ορειβατικού Συλλόγου κ. Τζανουδάκης Μιχάλης.

  2. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο αντιπυρικό σχέδιο της νέας περιόδου, έγιναν προτάσεις για τυχόν βελτιώσεις του περυσινής επιτυχημένης αντιπυρικής περιόδου και πάρθηκαν αποφάσεις για την καλύτερη συνεργασία της Υπηρεσίας μας με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας, με την Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρεθύμνης, του Ερυθρού Σταυρού, του Ορειβατικού Συλλόγου και των άλλων Εθελοντικών Οργανώσεων. Η συζήτηση δεν επικεντρώθηκε μόνο στις δασικές πυρκαγιές αλλά και σε κάθε είδους φυσικές καταστροφές που μπορεί να προκύψουν στο Νομό.
  3. Τέλος η συζήτηση τελείωσε με την υπόσχεση όλων ότι από τη μεριά τους θα κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου η περυσινή επιτυχημένη αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου να συνεχιστεί και φέτος.

 

 

 

-Ο-

Διοικήτης

 

 

Νικόλαος Αντ. Λαγουδάκης

Πύραρχος

Check Also

Κρήτη – Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην εκδηλωθούν πυρκαγιές

www.anatolh.com Με αφορμή τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί στην περιοχή της Σητείας το τελευταίο χρονικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize