Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Προχωρούν οι συζητήσεις με τη Volotea – Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων με στελέχη της low cost εταιρίας

Προχωρούν οι συζητήσεις με τη Volotea – Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων με στελέχη της low cost εταιρίας

Συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων είχαν τις προηγούμενες ημέρες στελέχη της low cost εταιρίας Volotea, σε μία προσπάθεια να ξεκινήσουν πτήσεις από Αθήνα προς Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, στους ξενοδόχους των Χανίων τονίστηκε πως η εταιρία θα έρθει στο «Δασκαλογιάννης» τον ερχόμενο Μάρτιο, με πτήσεις μόνο από και προς εξωτερικό.

Οι πτήσεις προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται να ξεκινήσουν, όπως αναφέρθηκε στους ξενοδόχους, από τον Οκτώβριο του 2019 και μετά.

Μόλις πριν από 20 ημέρες, εκπρόσωποι της Volotea είχαν συνάντηση με τη διοίκηση της Fraport Greece στην Αθήνα, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα ανοίγματος των πτήσεων από και προς τα Χανιά.

Ήδη, η Volotea ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας βάσης στην Αθήνα, η οποία θα είναι η 12η βάση της εταιρείας και η 1η που δημιουργεί στην Ελλάδα.

Επιπλέον, η Volotea ενίσχυσε την προσφορά προορισμών από την Αθήνα, με δύο νέα δρομολόγια, προς τη Βερόνα και το Ηράκλειο.

Check Also

Ακυρώθηκαν πτήσεις από και προς την Κρήτη

flashnews.gr Κανονικά τα αεροπορικά δρομολόγια της Aegean – Olympic air Δυσάρεστη  έκπληξη περίμενε τους επιβάτες …

Σχόλια

Font Resize