Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Περισσότερο σεξ στις διακοπές θέλουν οι Αμερικανοί τουρίστες

Περισσότερο σεξ στις διακοπές θέλουν οι Αμερικανοί τουρίστες

Τι θέλουν οι Αμερικανοί τουρίστες περισσότερο στις διακοπές τους;

Μαντέψατε σωστά: Σχεδόν το ένα τρίτο των Αμερικανών ταξιδιωτών (32%) επιθυμούν περισσότερη ιδιωτικότητα για σεξ στις διακοπές, σύμφωνα με έρευνα της ξενοδοχειακής αλυσίδας Wyndham.

Το 43% των Αμερικανών ταξιδεύει οικογενειακώς και το 13% με την ευρύτερη οικογένεια, όμως η έρευνα αποκαλύπτει οτι ο συνωστιμός πολλών ατόμων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εμποδίζει τις στιγμές ιδιωτικότητας των ζευγαριών.

Ωστόσο οι Αμερικανοί λατρεύουν τις διακοπές, με τους μισούς σχεδόν να πιστεύουν οτι θα δαπανήσουν περισσότερα από 80.000 δολάρια για διακοπές κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Οι Millennial (το 73%) λατρεύουν τη χρονομίσθωση και το 55% έχει κάνει χρήση στις διακοπές.

Όσον αφορά τις διακοπές και τα social media, πάνω από ένας στους 5 δήλωσε οτι θα σκεφτεί να αγοράσει παραθεριστικό σπίτι βάσει της εντύπωσης που μπορεί να προκαλέσει η φωτογραφία του στο Instagram.

H έρευνα εντόπισε ακόμα οτι οι Αμερικανοί λατρεύουν την άνεση στα ταξίδια, που σημαίνει ευρύχωρα καταλύματα, συνεπείς υπηρεσίες και επωνυμίες. Έτσι, ο κυριότερος παράγοντας που μπορεί να κάνει τις διακοπές τους λιγότερο απολαυστικές είναι η έλλειψη εγκαταστάσεων, όπως το πλυντήριο, το γυμναστήριο και η πισίνα.

Το 42% δήλωσε οτι τυπικά ενδίδει στο πάθος για ταξίδια κατά τον προγραμματισμό διακοπών, προτιμώντας διακοπές σε νέους προορισμούς. Το 34% δήλωσε οτι συνήθως κάνει διακοπές σε μια πόλη που μπορεί να εξερευνήσει έναντι 24% που προτιμά υπαίθριες δραστηριότητες περιπέτειας όπως το σκι.

Ενώ τα 3 τέταρτα των Baby Boomers αναφέρουν οτι συχνά ταξιδεύουν μαζί με τον/την σύζυγο, μόνο το 55% των Gen-X και το 50% των Millennial κάνουν το ίδιο, με τους υπόλοιπους να ταξιδεύουν μόνοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize