Αρχική / CreteDoc WebTv / new life / Πέρασαν τρία χρόνια και συνεχίζεται η δωρεά μαλλιών στο Ρέθυμνο για καλό σκοπό

Πέρασαν τρία χρόνια και συνεχίζεται η δωρεά μαλλιών στο Ρέθυμνο για καλό σκοπό

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησε η δράση στο Ρέθυμνο και συνεχίζουν να συλλέγουν κοτσίδες για την κατασκευή περουκών για παιδιά και γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο. Συγκίνηση, ενδιαφέρον και εθελοντική προσφορά χαρακτηρίζουν την απλή αυτή χειρονομία που για κάποιους άγνωστους συνανθρώπους μας σημαίνει πολλά. 

Πριν τρία χρόνια ξεκίνησε στο Ρέθυμνο η δωρεά μαλλιών από ένα κομμωτήριο και για καλό σκοπό: να απαλύνει τον πόνο παιδιών και γυναικών που δοκιμάζονται από τη μάχη με τον καρκίνο. Έχουν δωριθεί ήδη δεκάδες κοτσίδες για να κατασκευαστούν περούκες και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Οι νεότερες γενιές είναι πιο ευσυγκίνητες και εκδηλωτικές στα συναισθήματά τους, όπως δηλώνει ο κομμωτής, Κωνσταντίνος Καλλιονάκης που έχει δει από κοντά τόσες και τόσες φορές να μεταμορφώνονται οι άνθρωποι εξωτερικά από το κόψιμο της κοτσίδας και εσωτερικά από την ικανοποίηση ότι έγινε μια αφιλοκερδής προσφορά σε έναν άγνωστο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Τα μαλλιά πρέπει να είναι μήκους τουλάχιστον 20 εκατοστών και να μην έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή μόνιμη βαφή, αφού για να γίνει μια περούκα χρειάζονται αρκετές κοτσίδες που θα πρέπει να είναι δυνατό να βαφούν στην ίδια απόχρωση.

Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

fthis.gr Τους fans του ανά τον κόσμο σόκαρε ο Έλβις Κοστέλο, ο οποίος αποκάλυψε ότι δίνει …

Σχόλια

Font Resize