Στο στόχαστρο των πολιτών βρέθηκαν οι χλιδάτες διακοπές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε θαλαμηγό τον Αύγουστο του 2018, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι με τους 101 νεκρούς.

Στο Twitter οι πολίτες ξεσάλωναν στηλιτεύοντας την επιλογή του πρωθυπουργού να κηρύξει τον πόλεμο κατά των ελίτ και ταυτόχρονα να κάνει διακοπές σε εφοπλιστική θαλαμηγό που του παραχωρήθηκε, προκειμένου να… ξεκουραστεί από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Οι χρήστες του Twitter αναφέρθηκαν στον… κουρασμένο πρωθυπουργό και στην ανάγκη του να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές πάνω στο κότερο.

 

Προβολή εικόνας στο Twitter
El Professor@PatisetoKim

⚠️⚠️⚠️Νέα παραλαβή στο κατάστημα της Κουμουνδούρου⚠️⚠️⚠️

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη El Professor

 

fontas tsounis@fontastsounis

Κακώς τον λέτε ψεύτη. Εγώ πιστεύω ότι η ειλικρίνεια του είναι… εφοπλιστική.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη fontas tsounis

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έλειψαν και φωτογραφίες που δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα να απολαμβάνει ανέμελος τις ανέσεις της θαλαμηγού υπό την προστασία μίας διαφημιστικής ομπρέλας με το όνομα του Στέφανου Τζουμάκα ο οποίος ως γνωστόν έχει προσχωρήσει στην Προοδευτική Συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία άλλη φωτογραφία, ο κ. Τσίπρας έχει από πάνω του μία κόκκινη ομπρέλα με το σφυροδρέπανο, προκειμένου να αναδειχθεί με αυτόν τον τρόπο η… αριστεροσύνη του πρωθυπουργού.

 

 

Εννοείται πως δεν πέρασε απαρατήρητο ότι οι σκαφάτες διακοπές έγιναν λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι. Για τον λόγο αυτό, ορισμένοι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να «πειράξουν» την αρχική φωτογραφία με τον Τσίπρα στο κατάστρωμα της θαλαμηγού, βάζοντας στο φόντο τους κατοίκους στο Μάτι που έδιναν μάχη να σωθούν.

 

 

 

Άλκης@AlcibiadesScamb

Αριστερέ διακοπές στην αντιπολίτευση και στην εξουσία.

16 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 

Souko@souko_news

Είναι ο αυτός στη θαλαμηγό;

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Souko