Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών: «Ο λαός που ξεχνάει την Ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει»

Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών: «Ο λαός που ξεχνάει την Ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει»

Τα μέλη του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών, την Κυριακή 18 Μαρτίου θα συμμετάσχουν στην Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αρκαδίου. Σεβόμενοι τα βήματα των προγόνων μας και γνωρίζοντας πως «ο λαός που ξεχνάει την Ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει», αποφασίσαμε να  ζητήσουμε την ευλογία του Κυρίου στο ξεκίνημα των δράσεων του νεοσύστατου Κινήματος μας.

Η επιλογή του σημείου δεν είναι τυχαία, καθώς τα πατριωτικά μηνύματα της Αυτοθυσίας και του Ηρωισμού είναι διαχρονικά, όπως επίσης οι απαιτήσεις για Ελευθερία, Αξίες, Ιδανικά, Δημοκρατία, Ενότητα Αλληλοβοήθεια και Αγώνα, που παραμένουν ζητούμενα σε μεγάλο βαθμό ακόμα και σήμερα.

Αμέσως μετά το πέρας της Ακολουθίας, θα υπάρξει τοποθέτηση από μέλος του Κινήματος, που θα παρουσιάσει τις αρχές, τις θέσεις και τους στόχους μας και θα ακολουθήσει η επίσημη υπογραφή της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης όπως την  συντάξαμε και συναποφασίσαμε στις 15 Φεβρουαρίου 2018.

Προσκαλούμε, όσους πατριώτες διακατέχονται μόνο από αγάπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες και επιθυμούν να ακούσουν, να μάθουν ή ακόμα και να συμμετάσχουν στον αγώνα για την αποτίναξη της κατοχής που έχουν επιβάλει στην πατρίδα μας αποδεχόμενοι τα όσα εγγράφως πρεσβεύει το Κίνημα μας, να παραβρεθούν την Κυριακή στο Αρκάδι.

Επισημαίνουμε, όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη, εκείνοι που είναι ήδη ενταγμένοι στους κόλπους κομμάτων, πως δεν έχουν καμία απολύτως θέση μαζί μας.

«Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, παρά μόνο όσοι δεν δίνονται»!

 

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

 

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Ρέθυμνο – Γνώρισαν τον τρόπο με τον οποίο πολεμούσαν οι Κρητικοί κατά την διάρκεια των επαναστάσεων 1821 – 1866!

Ιωάννα Καψάλη - Daynight.gr Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ρεθύμνου με μια …

Σχόλια

Font Resize