Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παναγιά Μυριοκεφάλων – Ευχαριστήριο για την επιτυχή και ασφαλή  υλοποίηση της ιεράς τελετής αλλά και της μετακίνησης των πιστών

Παναγιά Μυριοκεφάλων – Ευχαριστήριο για την επιτυχή και ασφαλή  υλοποίηση της ιεράς τελετής αλλά και της μετακίνησης των πιστών

Δήμος Ρεθύμνης

 

Ευχαριστήριο

 

Με τη λήξη του εορτασμού της Παναγίας Μυριοκεφάλων που και φέτος προσέλκυσε πλήθος πιστών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλλαν  στην επιτυχή και ασφαλή  υλοποίηση της ιεράς τελετής αλλά και της μετακίνησης των πιστών.

 

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά:

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ευγένιο και τους ιερείς που μετείχαν στην πανηγυρική  Θεία Λειτουργία και  στον Εσπερινό της παραμονής, για  την ευλογία τους και τη θεάρεστη τέλεση τους.

Την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης και την Διεύθυνση των Τεχνικών Υπηρεσιών της για την καίρια παρέμβαση τους στον  καθαρισμό του επαρχιακού  δρόμου προς την Ιερά Μονή.

Την Τεχνική του Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης, για την άμεση εκτέλεση  του έργου «ασφαλτόστρωση δρόμου Μυριοκέφαλα – Αρολίθι» το οποίο συγχρηματοδότησαν η Αντιπεριφέρεια και ο Δήμος Ρεθύμνης, καθώς και για την πλήρη αποκατάσταση της καθαριότητας από τα συνεργεία του Δήμου πριν και μετά τη λήξη της γιορτής.

Την Ελληνική Αστυνομία., την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και όλες τις υπηρεσίες που συντονίστηκαν άψογα και προσέφεραν πολύτιμο έργο στην ασφαλή διεξαγωγή του εορτασμού  της Παναγίας και στη εξαιρετική ρύθμιση της κυκλοφορίας των προσκυνητών προστατεύοντας τους από ταλαιπωρίες ή κινδύνους.

Τους ίδιους του πιστούς με σεβασμό προς το χώρο και την ιερότητα της γιορτής αλλά και διάθεση συνεργασίας, ανταποκρίθηκαν στις υποδείξεις των αρχών και αναγνώρισαν  τη φιλοξενία των κατοίκων του Οικισμού Μυριοκεφάλων, η οποία αξίζει επαίνων.

 

Ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης

και Υπεύθυνος Δημοτικής Ενότητας Λαππαίων

Δημήτρης Λελεδάκης

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες – από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Ρέθυμνο – Πλησιάζει η μεγάλη γιορτή της Παναγιάς Μυριοκεφάλων – Καθαρίζονται τα πρανή – Οδηγοί προσοχή!

Στα πλαίσια του έργου αυτεπιστασίας, που εκτελεί η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, …

Σχόλια

Font Resize