Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / SciTech / OnePlus – Μια από τις πιο συνεπείς εταιρείες στην υποστήριξη των συσκευών

OnePlus – Μια από τις πιο συνεπείς εταιρείες στην υποστήριξη των συσκευών

Εκτός από τα Pixel smartphone της Google, είναι λίγο δύσκολο να σκεφθούμε κάποια άλλη εταιρεία η οποία υποστηρίζει τα smartphones της πάνω από τα δυο χρόνια. Η μικρή αλλά γρήγορα αναπτυσσόμενη OnePlus παρείχε εξαιρετικά γρήγορα το Android 9 Pie update για το OnePlus 6 και σύντομα θα το δούμε και στα OnePlus 5 και 5T.

Και αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και εξαιρετικά ασυνήθιστο είναι ότι είχε υποσχεθεί και σημαντικά Android P updates στα OnePlus 3 και 3T. Tα δυο αυτά smartphones του 2016 συνεχίζουν να λαμβάνουν bug fixes γενικής φύσεως και security patches. Σήμερα, το OxygenOS 5.0.7 OTA κάνει το ντεμπούτο του λίγους μήνες μετά το OxygenOS 5.0.6 build, ενώ τον Αύγουστο είχαν λάβει και τα  OxygenOS 5.0.5 updates.

Πρόκειται για τρεις γύρους bug fixes για λίγο πάνω από 90 ημέρες, κάτι που άλλες εταιρείες δεν μπορούν να κάνουν ούτε για το flagship του 2018 που διέθεσαν. Με το  OxygenOS 5.0.7, τα OnePlus 3 και 3T αποκτούν καλύτερη σταθερότητα συστήματος ενώ με το τελευταίο security patch που περιλαμβάνεται, υποστηρίζονται τα εξαιρετικά προσιτά OnePlus Type C Bullets.

Check Also

Ο ultrasonic σαρωτής των Samsung Galaxy S10 ξεγελάστηκε πανεύκολα!

techmaniacs.gr Τα Samsung Galaxy S10 και S10+ διαθέτουν έναν σαρωτή εντός οθόνης τύπου ultrasonic, με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize