Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οι Ρεθυμνιώτες συμπαραστάθηκαν στον Νίκο Γαβαλά – Πλημμύρισε από κόσμο ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου

Οι Ρεθυμνιώτες συμπαραστάθηκαν στον Νίκο Γαβαλά – Πλημμύρισε από κόσμο ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου

Πλημμύρισε από κόσμο ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου στη συναυλία αλληλεγγύης που ως σκοπό είχε τα έσοδά της να διατεθούν για την αποκατάσταση και την αποθεραπεία του Ρεθυμνιώτη Νίκου Γαβαλά.

Για μια ακόμη φορά οι πολίτες του Ρεθύμνου απέδειξαν τον σεβασμό και τη συμπαράστασή τους απέναντι στον ανθρώπινο πόνο. Έτσι, έσπευσαν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους με την παρουσία τους στην αφιλοκερδή αυτή συναυλία που μοναδικό σκοπό είχε να ανακουφίσει την οικογένεια του Νίκου Γαβαλά από το υψηλό κόστος μεταφοράς του από το νοσοκομειακό ίδρυμα του Ηρακλείου, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Το αποτέλεσμα αυτής της πράξης ανθρωπισμού χάρισε δύναμη και χαμόγελα στην οικογένεια του Νίκου Γαβαλά ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για το καλύτερο δυνατό.

Η διοργάνωση έγινε εθελοντικά από τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Ρεθύμνου. Ωστόσο, δημοφιλείς Κρητικοί καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Μπικάκης, ο Πέτρος Μαρούλης, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης συμμετείχαν αφιλοκερδώς και χάρισαν σε ένα μεγάλο πλήθος κόσμου μια εξαιρετική μουσική βραδιά.

Έπειτα από την τόσο μεγάλη έλευση του κόσμου οι πολίτες του Ρεθύμνου θα μπορούν να αισθανθούν υπερήφανοι για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη που υπάρχει σε τόσο μεγάλο βαθμό σε αυτή την πόλη. 

Check Also

Ρέθυμνο – Διπλό πένθος για τον θίασο – «Καλό ταξίδι Ιουλία»

Ανακοίνωση της θεατρικής ομάδας Νίκος Σκεπετζής του Πολιτιστικού Συλλόγου Άδελε Αγίας Παρασκευής: «ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize