Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οδός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε δήμους της Κρήτης

Οδός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε δήμους της Κρήτης

Μετά το δήμο Ηρακλείου και το δήμο Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο όπου υπήρξε η πρόταση να δοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε δρόμο, ακολούθησε ο δήμος Μινώα Πεδιάδος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

«Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου και σύσσωμη η ΔΗΜΤΟ Μινώα Πεδιάδας: ο Πρόεδρος Ευάγγελος Πλεύρης και τα μέλη Ιωάννης Αγγελάκης, Αναστασία Ασπιρτάκη, Γεώργιος Βαρδαβάς, Σπυρίδων Γενιτσαρίδης, Νικόλαος Κωστάκης, Πέτρος Κώστας, Γεώργιος Μαστρόκαλος, Ειρήνη Μπιτζαράκη, Γεώργιος Οικονομάκης και Τριαντάφυλλος Πεχυνάκης, συγχαίρουν τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία ονοματοδοσίας κεντρικής οδού της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος αποτελεί χειρονομία υψηλού συμβολισμού μέσα από την οποία αναγνωρίζεται και τιμάται μια ιστορική προσωπικότητα της Κρήτης, ένας μεγάλος Έλληνα πολιτικός, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην σύγχρονη ιστορία της Χώρας μέσα από την πολύτιμη προσφορά του στα κοινά.

Επίσης, την Τρίτη το πρωί στις 10:00 κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με επικεφαλή τον αν. Πρόεδρο και Διευθυντή κ. Ευάγγελο Καρκανάκη, και στελεχών της ΔΗΜΤΟ Αχαρνών- Αστερουσίων θα υποβάλλουν αίτημα ονοματοδοσίας κεντρικού δρόμου του Δήμου σε «οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στο Δήμαρχο κ. Μανώλη Κοκοσάλη.

Παράλληλα, έως το τέλος της εβδομάδας σε ανάλογες πρωτοβουλίες θα προβούν και άλλοι Δήμοι του ν. Ηρακλείου».

Check Also

Κρήτη – Εξιχνιάστηκε ληστεία με λεία σχεδόν 20.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ληστεία, η οποία διαπράχθηκε την 01.03.2018, σε βάρος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize