Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Όχι Ρέθυμνο, αλλά Λαύριο-Άγιο Ευστράτιο-Λήμνο & επιστροφή, με ελεύθερη πρόσβαση στο λιμάνι Καβάλας προτίμησαν για το Aqua Blue

Όχι Ρέθυμνο, αλλά Λαύριο-Άγιο Ευστράτιο-Λήμνο & επιστροφή, με ελεύθερη πρόσβαση στο λιμάνι Καβάλας προτίμησαν για το Aqua Blue

Το πλοίο “Aqua Blue” της ναυτιλιακής εταιρείας Seajets θα αναλάβει, όπως παρατηρούν την δρομολογιακή γραμμή Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος και επιστροφή, με ελεύθερη πρόσβαση στο λιμάνι της Καβάλας από την 1η Νοέμβριου.

Πρόκειται για το πλοίο «Ιεράπετρα» το οποίο κατασκευάστηκε το 1975 και από το Νοέμβριο του 2014 ανήκει στο δυναμικό της seajets, η οποία προχώρησε στην «αναγέννηση» του πλοίου η οποία ολοκληρώθηκε μόλις έναν χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2017.

Το “Aqua Blue” έχει χωρητικότητα 12.891gt (2.190 dwt), μήκος 137 μέτρα, πλάτος 22 μέτρα και βύθισμα 5,60 μέτρα. Μπορεί να μεταφέρει 1.300 επιβάτες, έχει 375 κρεβάτια και 400ΙΧ. Διαθέτει 2 κύριες μηχανές συνολικής ιπποδύναμης 20.800 ίππων και αναπτρύσει ταχύτητα 19 κόμβων.

Για τη σημαντική αυτή εξέλιξη, μίλησε στην εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα», ο Παναγιώτης Τσανταρλιώτης

Ακούστε τα όσα ανέφερε

Δείτε το εσωτερικό του πλοίου και τις καμπίνες

Aqua Blue: Το πλοίο που συνδέει Θεσσαλονίκη – Σποράδες – Κυκλάδες – Κρήτη

Watch this video on YouTube.

Δείτε εδω την απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας

 

Check Also

Ρέθυμνο – Στο πένθος οι εκπαιδευτικοί για την απώλεια συναδέλφου

« Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου για την απώλεια του συναδέλφου Νικητάκη Στυλιανού»   Το ΔΣ του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize