Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Ντολμαδάκια της Αργυρώς

Ντολμαδάκια της Αργυρώς

Αυτή είναι η συνταγή για τα ωραιότερα, λαδερά και νηστίσιμα ντολμαδάκια γιαλαντζί με κουκουνάρι, σταφίδες και σάλτσα ντομάτας στο φούρνο. Όπου τα σερβίρω, χαλάνε κόσμο!

Υλικά Συνταγής

60 αμπελόφυλλα τρυφερά

2 φλιτζάνι ρύζι Καρολίνα

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο

1 λεμόνι

1 ντομάτα τριμμένη

5 κουταλιές σούπας κουκουνάρι

5 κουταλιές σούπας σταφίδα μαύρη

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα

3 μεγάλες ντομάτες ώριμες και σφιχτές

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κουταλιές σούπας φρέσκο δυόσμο

2 πρέζες ζάχαρη

αλάτι

πιπέρι

γιαούρτι στραγγιστό για το σερβίρισμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize