Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / NEWS VIDEOS / Νοσοκομείο Ρεθύμνου: 4 νέοι γιατροί σε ΤΕΠ και ΜΕΘ – 2 νέα κρεβάτια αυξημένης φροντίδας – Προσλήψεις ακόμα 8 μέσω ΟΑΕΔ

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: 4 νέοι γιατροί σε ΤΕΠ και ΜΕΘ – 2 νέα κρεβάτια αυξημένης φροντίδας – Προσλήψεις ακόμα 8 μέσω ΟΑΕΔ

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr

Αναδιοργάνωση μετά προσλήψεων στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών όλο τον χρόνο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι οπότε και η ζήτηση υπηρεσιών υγείας πολλαπλασιάζεται λόγω τουρισμού, ενώ ο νομός Ρεθύμνου διαθέτει μία και μοναδική δευτεροβάθμια μονάδα υγείας. Πρόγραμμα ΟΑΕΔ θα προσφέρει οκτώ θέσεις εργασίας για ένα χρόνο, ενώ αναμένονται και προσλήψεις ιατρικού προσωπικού για την ενίσχυση των ΤΕΠ και τη σύσταση νέας μονάδας στη ΜΕΘ.

Με τέσσερις νοσηλευτές, ένα βοηθό ιατρικών εργαστηρίων, έναν υπάλληλο για το τηλεφωνικό κέντρο, έναν ακτινοφυσικό και ένα τραπεζοκόμο θα ενισχυθεί για ένα χρόνο το γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου μέσα από πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Παράλληλα, έχει τεθεί σε λειτουργία το ιατρείο διαλογής στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, ενώ όπως αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, με την πρόσληψη τριών ακόμα γιατρών στα ΤΕΠ, το ιατρείο θα μπορεί να λειτουργεί όλες τις μέρες και σε όλες τις βάρδιες.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας αναμένονται επίσης προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, ενώ θα λειτουργήσει και ξεχωριστή δομή με κλίνες αυξημένης φροντίδας για ασθενείς που ναι μεν χρειάζονται νοσηλεία στη ΜΕΘ, όχι όμως και να είναι διασωληνωμένοι.

Ματθαίος Καπετανάκης & Ιωάννα Καψάλη
Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι at | [email protected] |

Μαζί στο ρεπορτάζ καθημερινά, αλλά και σε αφιερώματα.
Ενημέρωση και Ψυχαγωγία, Υπεύθυνα με Πολυφωνία και Ψυχραιμία.
Στην Κρήτη ζεις με σάρκα και οστά, την ψυχή της αυθεντικότητας!

Check Also

Βγήκε η προκύρηξη της ΑΑΔΕ για μόνιμους υπαλλήλους σε όλη την Κρήτη

Σε μόνιμες προσλήψεις 548 υπαλλήλων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων …

Σχόλια