Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Νέο 2ο δημοτικό σχολείο στο Ατσιπόπουλο! – Διαδικασίες για μεταστέγαση 16ου ΔΣ Μασταμπά και νέο ΔΣ στο Ρουσοσπίτι

Νέο 2ο δημοτικό σχολείο στο Ατσιπόπουλο! – Διαδικασίες για μεταστέγαση 16ου ΔΣ Μασταμπά και νέο ΔΣ στο Ρουσοσπίτι

Μετά τα νέα σχολεία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, πλέον ο δήμος Ρεθύμνου βάζει πλώρη για νέες δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αρχής γενομένης με το 2ο δημοτικό σχολείο Ατσιποπούλου. Παράλληλα, δρομολογούνται εξελίξεις για νέο δημοτικό σχολείο στο Ρουσοσπίτι και μεταστέγαση του 16ου δημοτικού σχολείου στον Μασταμπά Ρεθύμνου.

Σημαντική ανάσα θα δοθεί  στο ραγδαία αναπτυσσόμενο προάστιο νοτιοδυτικά του Ρεθύμνου και σε γονείς και μαθητές, με την ανέγερση του 2ου δημοτικού σχολείου Ατσιποπούλου. Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου στο γραφείο του δημάρχου Ρεθύμνου, Γιώργου Μαρινάκη, θέτοντας την αρχή του τέλους της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στο 1ο δημοτικό σχολείο της περιοχής που ασφυκτιά.

Παράλληλα, προχωρούν οι διαδικασίες για νέο σχολείο στο Ρουσοσπίτι όπου επίσης είναι έντονη η οικιστική ανάπτυξη. Στην ίδια κατεύθυνση εντείνονται οι προσπάθειες για μεταστέγαση του 16ου δημοτικού σχολείου στον Μασταμπά Ρεθύμνου, αφού πρόκειται για λυόμενες αίθουσες σε χώρο πρασίνου και στο σημείο διάνοιξης του νότιου περιφερειακού δρόμου της πόλης.

Check Also

Εκλογές 2019 – Ρέθυμνο – Ξεκάθαρα μπροστά ο Γιώργος Μαρινάκης

neakriti.gr Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Δήμο Ρεθύμνου Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον επόμενο Δήμαρχο Ρεθύμνου, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize