Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Μπερδεύοντας τα prints

Μπερδεύοντας τα prints

Ένα έντονο print οφείλει να στηρίξει ολόκληρη εμφάνιση, αφήνοντας το υπόλοιπο σύνολο σε ρόλο ήσυχου συμπρωταγωνιστή.

Ωστόσο, όπως διερωτάται η ομάδα του In Icons We Trust, τι θα συνέβαινε εάν μία ημέρα τολμούσατε να μπλέξετε διαφορετικά και αντιφατικά μεταξύ τους prints, στην ίδια εμφάνιση;

INICONSWETRUST

Εδώ οι κανόνες είναι μυστικοί και ακολουθούνται πιστά. Το πουκάμισο, το σακάκι, η γραβάτα και η ποσέτ δεν έχουν, φαινομενικά, καμία σχέση μεταξύ τους.

Κι όμως, η ρίγα του πουκαμίσου υιοθετεί στοιχεία από το καρό του σακακιού, και η ποσέτ υπογραμμίζει το color blocking στιλ των διαφορετικών κομματιών.

Όσο για τη γραβάτα, κινείται, δικαιωματικά, solo.

Σπουδαίο ρόλο παίζει το ότι τα διαφορετικά στοιχεία του λουκ αποτελούν κομμάτια της ίδιας συλλογής. Όσο διαφορετικά και να είναι μεταξύ τους, όσο και να ανήκουν σε εντελώς διαφορετική χρωματική παλέτα, υπάρχει μία νοητή γραμμή που τα ενώνει, αυτή της αισθητικής.

Ακόμη κι αν δεν επιλέξετε κομμάτια από την ίδια συλλογή, επιστρέψτε στην επιλογή σας να έχει μία δεύτερη σκέψη. Ακόμη κι αν δεν φανεί σε πρώτη ανάγνωση, η σύνδεση ανάμεσα στα στοιχεία του συνόλου σας θα είναι εμφανής.

INICONSWETRUST

Το παντελόνι κρατά μία ουδέτερη στάση, παραμένοντας στην ήσυχη ζώνη του λευκού βαμβακερού. Μόνο έτσι δίνει το δικαίωμα στα διαφορετικά prints να παίξουν δίκαια μεταξύ τους.

Ένα ωραίο ζευγάρι κλασικά παπούτσια, όπως αυτά τα δετά oxfords, θα κρατήσουν την ισορροπία με έξυπνο τρόπο.

 

Check Also

Κρήτη – Νεκρός άντρας – Τον βρήκε συγγενής του

neakriti.gr Συναγερμός στην αστυνομία Στα 68 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή ένας 68χρονος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize