Breaking News
Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μουσική ΠΑΣΚΕΔΙ σε καταστήματα εστίασης: «τέλος» οι υποχρεώσεις στους Οργανισμούς

Μουσική ΠΑΣΚΕΔΙ σε καταστήματα εστίασης: «τέλος» οι υποχρεώσεις στους Οργανισμούς

Σε ρυθμό καλοκαιρινής σεζόν μπαίνουν όλα τα καταστήματα εστίασης και εποχιακά καταστήματα στην Κρήτη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Καθώς όμως, η «βαριά» βιομηχανία της χώρας, που ετοιμάζεται και πάλι να δρέψει καρπούς προς όφελος όλης της Ελληνικής οικονομίας, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, οι ιδιοκτήτες αναζητούν ουσιαστικές λύσεις που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να δουλέψουν και να παραμείνουν αποδοτικές στις δύσκολες αυτές εποχές.

Ο «πονοκέφαλος» της μουσικής

Το μπάχαλο που επικρατεί μετά το σκάνδαλο με την ΑΕΠΙ στον πολυτάραχο χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής στα καταστήματα εστίασης, συνεχίζεται απλώς με άλλους ηθικούς αυτουργούς. Οι κρατικές υποσχέσεις για μια σταθερή λύση δεν έχουν βρει οριστική εκπλήρωση, με αποτέλεσμα ένα αβέβαιο κλίμα που απειλεί με δυσβάσταχτα ποσά ή ποινές τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, φέρνοντάς τους σε ακόμα πιο δεινή θέση.

Η έλλειψη σαφούς ενημέρωσης επιδεινώνει την κατάσταση, αναγκάζοντας τους καταστηματάρχες, μέσα στην όλη προετοιμασία τους για την καλοκαιρινή σεζόν, να έχουν ανοικτή αυτή την πολύ σημαντική εκκρεμότητα που είναι ικανή να καταδικάσει κάθε σωστό επαγγελματία εστίασης που θέλει απλώς να κάνει τη δουλειά του.

Μεγαλύτερο «αγκάθι» της ελλιπούς ενημέρωσης; Η αποδοχή της ΕΥΕΔ σημαίνει αυτομάτως και αποδοχή των GEA και Αυτοδιαχείριση. Πότε θα το μάθει αυτό ένας ιδιοκτήτης; Όταν πλέον θα είναι αργά…

 

Νόμιμη λύση ΠΑΣΚΕΔΙ – «Τέλος» οι υποχρεώσεις σε Οργανισμούς

Γι’ αυτό τον λόγο, το ένα μετά το άλλο, καταστήματα εστίασης όπως καφέ, μπαρ, beach bar, εστιατόρια έχουν στραφεί στη νόμιμη λύση ΠΑΣΚΕΔΙ. Προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τα καταστήματα εστίασης να αποκτήσουν νόμιμη άδεια εκτέλεσης μουσικής ΧΩΡΙΣ καμία υποχρέωση στους υπόλοιπους Οργανισμούς, το ΠΑΣΚΕΔΙ αποτελεί αυτή τη στιγμή την Νο1 λύση για απόκτηση νόμιμης άδειας μουσικής με τους καλύτερους όρους και… χωρίς ψιλά γράμματα!

Σε αποκλειστική συνεργασία για τον κλάδο της Εστίασης με τη Soundreef, τη διάσημη βρετανική εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, το ΠΑΣΚΕΔΙ παρέχει στα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ ένα εξαιρετικά πλούσιο ρεπερτόριο με 275.000 τραγούδια, σε 41 διαφορετικά κανάλια web radio και μια μεγάλη γκάμα ελληνικών και ξένων επιλογών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε καταστήματος!

Ο κάθε χρήστης-ιδιοκτήτης καταστήματος, με το που ολοκληρώσει την εγγραφή του στο ΠΑΣΚΕΔΙ, αποκτά δικούς του ατομικούς κωδικούς στο σύστημα διαχείρισης της Soundreef, από όπου ελέγχει και διαχειρίζεται τη μουσική που παίζει το κατάστημά του με εύκολο και ασφαλή τρόπο.

15 χρόνια στο πλευρό της Εστίασης

Η πολυετής παρουσία του ΠΑΣΚΕΔΙ με υψηλές υπηρεσίες υπέρ της Εστίασης έχουν αναδείξει το Σωματείο σε κορυφαίο συνεργάτη κάθε καταστήματος. Η επίσημη αναγνώριση της νομιμότητάς του ΠΑΣΚΕΔΙ από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που εξασφαλίζει το ΠΑΣΚΕΔΙ στα μέλη του, μέσα από τις άδειες εκτέλεσης μουσικής, την εξειδικευμένη ενημέρωση ή τη δυνατότητα κάλυψης νομικών υποθέσεων σε συνεργασία με καταρτισμένους νομικούς.

 

 

Συνεργαστείτε με το ΠΑΣΚΕΔΙ

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απλή: επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στα 2310 932420 – 932473 – 932481 ή μέσω email στο [email protected] ή μέσω του επίσημου website του Σωματείου: https://www.paskedi.gr/page/basic_member και τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας μας έρχονται σε επαφή μαζί σας για να σας διευκολύνουν με την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Στη συνέχεια, λαμβάνετε προσωπικό κωδικό εισόδου και διαχείρισης του προσωπικού σας λογαριασμού στην πλατφόρμα της Soundreef από οπού διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο για τη μουσική που αναπαράγετε στο κατάστημά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize